Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2013

Limoncellomousse

Limoncellomousse

Met dit warme weer heeft niemand zin om uren door te brengen in de keuken. Zelfs ik niet en dat wil al wat zeggen. Maar zin in een dessert heb ik...

Lees meer
Rabarberconfituur met vanille

Rabarberconfituur met vanille

Sinds ik de blog van Madam Confituur ontdekt heb, ben ik een onvoorwaardelijke fan geworden. Geef toe, er kan toch geen enkele supermarktconfituur...

Lees meer
Ijs met nougat uit Montelimar

Ijs met nougat uit Montelimar

Op de terugweg van de Mont Ventoux vorige week stopte onze chauffeur aan het benzinestation van Montélimar. Nog voor de bestelwagen goed en wel stil...

Lees meer
Verse aardbei munt limonade

Verse aardbei munt limonade

't is zomer! Eindelijk. Om dat te vieren, tappen we een super verfrissend drankje. Uitroeptekens!!!Alles wat je moet doen, is wat fruit en kruiden...

Lees meer
2 bereidingen met aardbeien

2 bereidingen met aardbeien

Joehoe! Eindelijk zijn ze er weer, de Belgische aardbeien. Smaakvol, voordelig en veelzijdig. Ze zullen dan ook maar al te vaak aan bod komen op...

Lees meer
Advocaat met honing

Advocaat met honing

Je hebt natuurlijk het klassieke recept voor advocaat, maar Hap & Tap zou Hap & Tap niet zijn, moest er geen specialleke op de blog komen....

Lees meer
Wentelteefjes met aardbeien

Wentelteefjes met aardbeien

Wentelteefjes stonden al heel lang op mijn TO DO-lijstje. Toen ik vorige week deze combinatie met aardbeien tegenkwam, was 't snel beslist: it was...

Lees meer
Citroentaart met meringue

Citroentaart met meringue

Ik ben niet zo'n 'citroenmadame' en toch ging dit gebakje vlotjes naar binnen. Het zure werd dan ook ruimschoots gecompenseerd door de zoete,...

Lees meer
Speculoostaart met appeltjes

Speculoostaart met appeltjes

Speculoos met peer in een taart hebben we al gehad (klik hier). Vandaag speculoos met appel. Eenvoudiger dan dit KAN NIET. IE-DER-EEN brengt deze...

Lees meer
Perentaart met speculoos

Perentaart met speculoos

Ik vertelde het eerder al: ik werd onlangs bij Lotus Bakeries in Lembeke uitgenodigd om het boek The Original Speculoos kookboek in ontvangst te...

Lees meer
Hoe het allemaal begon…

Hoe het allemaal begon…

Nu ik anderhalf jaar bezig ben en deze blog meer en meer mijn leven gaat beheersen en meer en meer fans mijn blogposts lezen, doe ik jullie graag...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.530 andere abonnees

ARCHIEF