Hap en Tap logo zonder streep

Over mezelf

Hallo! Ik ben Myriam, woonachtig in Lochristi, getrouwd en de mama van 2 volwassen kinderen, Lore en Lennert, en ondertussen ook al oma van Lieselotje.

Ik werkΒ sinds januari 2014 bij Wax als social media expert nadat ik jarenlang aan de slag was in de fitness (bij Passage Fitness en JustFit). Zelf doe ik sinds ik 40 ben geworden (in 2005) ook aan sport. Heel langzaam (letterlijk en figuurlijk) begonnen met Start 2 Run, maar daarna goed op dreef en ondertussen de trotse bezitter van 12 marathonmedailles en zelfs 1 ultra marathonmedaille! Dat zegt veel over dit beestje. Gedrevenheid is 1 van de woorden die mij typeren. En ja, zo verging het mij ook bij het koken… Jaren geleden hoorde ik de mama van Ulla Werbrouck vol lof bezig over haar kookcursus bij Hotelschool Spermalie in Brugge. Nieuwsgierig trok ik naar de opendeurdag en schreef mij in. Ondertussen ben ik in het bezit van het attest van kok en heb ook al de 2 jaren patisserie gevolgd. Weer datzelfde beestje..Ook in het verzamelen van recepten ben ik nogal gedreven… Zo ben ik geabonneerd op ALLE kookmagazines, kan ik niet weerstaan aan de rayon van de kookboeken wanneer ik op vrijdag mijn wekelijkse boodschappen doe en scheur ik consequent alle receptjes uit tijdschriften en kranten en vraag ik mijn familie om dat ook te doen. En alsof dat nog allemaal nog niet genoeg is, krijg ik ook nog dagelijks en/of wekelijks kooknewsletters (zelfs anderstalige!) in mijn mailbox… Als ik niet aan het rondhossen ben in mijn loopoutfit in en rond Lochristi, kan je me dus met mijn keukenschort aan in mijn keuken vinden, goochelend met mijn messen, sifon, KitchenAid en Magimix Cook Expert. Aangezien ik ook graag schrijf – ik ben een echte seriewoordenaar – lag de keuze om met mijn eigen blog te starten voor de hand. Ik hoop dat jullie regelmatig een bezoekje brengen en dat hij jullie kan inspireren! Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je mij een pluim geven voor mijn bloginspanningen, stuur dan gerust een mailtje.

De postduif bereikt mij in de Kastanjedreef nr 36 in 9080 Lochristi. Bellen kan ook. Mijn nummer: 0473 68 01 93. PS Wil je lezen waarom en wanneer ik met Hap & Tap begonnen ben? Klik dan hier.