Hap en Tap logo zonder streep
culinaire comedy van en door Joost Van Hyfte

WIN! WIN! WIN! De DVD Kok, een culinaire comedy van en door Joost Van Hyfte

22 okt 2013 | Reviews, Varia

Normaal blog ik nooit op dinsdag, want dan ben ik naar mijn wekelijkse kookles, maar vandaag maak ik een uitzondering. 2 uitzonderingen eigenlijk: toch een blogpost op dinsdag en geen recept. Maar een wedstrijd met als inzet. De DVD Kok, een culinaire comedy van en door Joost Van Hyfte.

 

Productbeschrijving:

In een tijd waarin kookprogramma’s en hobbykoks weliger tieren dan maden in een Sardijnse snobkaas en kookboeken sneller over de toonbank vliegen dan zoete broodjes op een suikerfeest, vindt Joost van Hyfte het hoog tijd om voor eens en altijd – en onverbiddelijker dan een chef de rang die het drinkgeld verdeelt – af te rekenen met keukenmythes die hardnekkiger standhouden dan het sex-appeal van Sergio Herman. 

Dat doet de ex-restauranthouder door u – op een bedje van flauwekul, met meer dan een mespunt mensenkennis en afgewerkt met een royale toets zelfrelativering – een heel nieuw genre te presenteren: culinaire comedy. 

Kok-komiek Joost bereidt in zijn voorstelling een lekkere maaltijd voor een koppel gelukkige toeschouwers dat hij lukraak uit het publiek plukt. Tijdens het koken serveert hij anekdotes en grappen uit het keukenleven zoals het écht is: nu eens rauw, dan weer aangebrand, afwisselend verfijnd en losgeslagen als een verse sabayon, maar altijd spannender dan de schort rond de pens van Peter Goossens, resoluut van eigen kweek en nooit belegen. 

Kortom: (h)eerlijk verteltheater om eens smakelijk mee te lachen.

Speelduur: 2u41min.

Hoe kan je winnen?

Raad het juiste aantal pageviews dat Hap & Tap zal krijgen op woensdag 23 oktober. Het juiste antwoord of het antwoord dat dit getal het dichtst benadert, wint de DVD.
Deelnemen doe je door
– je antwoord onderaan deze blogpost te noteren of
– door je antwoord door te mailen naar myriam.minne@yahoo.com of
– door je antwoord op de Facebookpagina te zetten.

Succes!

Myriam

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.592 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

WIN! WIN! WIN! De DVD Kok, een culinaire comedy van en door Joost Van Hyfte

by Myriam time to read: 1 min
0