Hap en Tap logo zonder streep
DIY gin

Een nieuwe website + win je DIY gin!

19 nov 2015 | Cocktails en tapjes

Wisten jullie dat je heel eenvoudig zelf je eigen gin kan brouwen? Wel, ik niet. Tot ik van The Flavor Shop een DIY-pakket in mijn bus kreeg. No worries! Geen gedoe met stoken of zo, het gaat om een infusie: je koopt een fles neutrale vodka van 0,70 L, je doet er jeneverbessen bij en laat 24u trekken. Na 24u voeg je de speciale kruidenmengeling (koriander, zoethout, venkel, rozemarijn, citroenzeste, laurier, zwarte peper, lavendel, kruidnagel) aan de vodka met jeneverbessen toe. Laat nog 12u trekken. Na 36u zeef je de jeneverbessen en kruiden uit de vodka met behulp van een trechter met zeef… En klaar is Kees! Proost! Cheers! Schol!

Het leuke is: ik mag zo’n DIY-kit weggeven! En welke gelegenheid is er nu beter dan mijn nieuwe website! Bloed, zweet en tranen heeft hij me gekost. Veel te lang ben ik blijven hangen in Blogspot. Tot het echt niet meer kon: 720 recepten/berichten had ik inmiddels en alles was compleet onoverzichtelijk geworden. Ik werd er totally crazy van! Maar kijk, hij is er: netjes en – heel belangrijk – met een goede zoekfunctie! Wat vinden jullie ervan? Jullie ongezouten mening, please! Ik ben heus niet aan het hengelen naar complimentjes.

DIY gin kit

Hoe kan je zo’n Gin DIY-kit winnen?

Like mijn Facebook pagina alsook de Facebookpagina van The Flavor Shop. Tag in een commentaar onder de post over deze actie op mijn Facebook pagina de vriend(in) met wie jij wel zo’n glaasje homemade gin zou willen drinken en waarom met hem/haar. Als die vriend(in) mijn pagina zelf ook nog liket, dan word ik helemaal blij. Ik zal op zondag 22 november de winnaar van het pakket bekend maken.

 

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.474 andere abonnees

ARCHIEF

20 Reacties

 1. Andrea

  Mooi geworden, lekker fris en alles goed te vinden. Bon!

  Antwoord
 2. berlinda

  Hey Myriam, heb je website al vastgeklikt op mijne super start….dan moet ik niet ver zoeken. Veel succes. ’t is mooi 🙂

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dankjewel, Berlinda! En ik ben al heel blij dat deze functie ook werkt. Bij blogspot was dat blijkbaar niet altijd evident. 🙂
   Nog veel surf-, kook- en bakplezier!
   Myriam

   Antwoord
 3. Manon

  Mooi Myriam! Overzichtelijk en smaakvol, top gedaan ;-)!

  Antwoord
 4. Bart

  Wauw Myriam, supermooi!
  Overzichtelijk en stijlvol. Een knappe upgrade die je leuke berichten en recepten nog extra in de verf zullen zetten.
  Ik heb de link op mijn website aangepast en blijf volger op de eerste rij 🙂
  Groetjes,
  Bart

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dankjewel, Bart. Ik probeer dit weekend werk te maken van je Liebster Award. 🙂
   De site live krijgen, had even voorrang.
   x

   Antwoord
   • Bart

    Doe maar op je gemak 🙂 Geduld is een schone deugd.

    Antwoord
 5. Lidwine

  vernieuwd, overzichtelijk en inspirerend ! Proficiat en veel succes verder.

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Die positieve commentaren zoals dat van jou maken me heel blij! 🙂
   Liefs
   Myriam

   Antwoord
 6. Andrea

  Leuke website. Ik ben regelmatige bezoeker. Steeds een bron van inspiratie.

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Tof om dat te lezen, Andrea. Doe zo verder. 😉

   Antwoord
 7. charlie

  Ik wil deze echt wel winnen, ik ben begaan met gin tonic en heb een grote interesse.
  Daarom speel ik mee met deze wedstrijd, zelf heb ik al Gin gemaakt maar, heb nog geen kit. Ik hoop dat ik deze mag winnen, dan drink ik een glaasje met Davy Herregodts.

  Antwoord
 8. windey mady

  Leuke site & FB-pagina, keep up the good work!

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Bedankt voor het fijne compliment!
   Liefs
   Myriam

   Antwoord
 9. Stefan

  Ziet er heel goed uit, complimenten! Vooral de recepten index is erg handig!

  Antwoord
 10. Suzanne Pittoors

  mooie site,je hebt er je werk van gemaakt.

  Antwoord
 11. Anke

  Wow, wat een fijne en overzichtelijke website is het geworden! Nu kan ik meteen alle zoetigheden na mekaar bekijken 🙂

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Oh, ben jij ook zo iemand, Anke? Als het van mij zou afhangen, dan stond er op mijn blog alleen maar zoetigheid! 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Een nieuwe website + win je DIY gin!

by Myriam Minne time to read: 1 min
20