- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Een nieuwe website + win je DIY gin!

DIY gin

Wisten jullie dat je heel eenvoudig zelf je eigen gin kan brouwen? Wel, ik niet. Tot ik van The Flavor Shop een DIY-pakket in mijn bus kreeg. No worries! Geen gedoe met stoken of zo, het gaat om een infusie: je koopt een fles neutrale vodka van 0,70 L, je doet er jeneverbessen bij en laat 24u trekken. Na 24u voeg je de speciale kruidenmengeling (koriander, zoethout, venkel, rozemarijn, citroenzeste, laurier, zwarte peper, lavendel, kruidnagel) aan de vodka met jeneverbessen toe. Laat nog 12u trekken. Na 36u zeef je de jeneverbessen en kruiden uit de vodka met behulp van een trechter met zeef… En klaar is Kees! Proost! Cheers! Schol!

Het leuke is: ik mag zo’n DIY-kit weggeven! En welke gelegenheid is er nu beter dan mijn nieuwe website! Bloed, zweet en tranen heeft hij me gekost. Veel te lang ben ik blijven hangen in Blogspot. Tot het echt niet meer kon: 720 recepten/berichten had ik inmiddels en alles was compleet onoverzichtelijk geworden. Ik werd er totally crazy van! Maar kijk, hij is er: netjes en – heel belangrijk – met een goede zoekfunctie! Wat vinden jullie ervan? Jullie ongezouten mening, please! Ik ben heus niet aan het hengelen naar complimentjes.

DIY gin kit

Hoe kan je zo’n Gin DIY-kit winnen?

Like mijn Facebook pagina alsook de Facebookpagina van The Flavor Shop. Tag in een commentaar onder de post over deze actie op mijn Facebook pagina de vriend(in) met wie jij wel zo’n glaasje homemade gin zou willen drinken en waarom met hem/haar. Als die vriend(in) mijn pagina zelf ook nog liket, dan word ik helemaal blij. Ik zal op zondag 22 november de winnaar van het pakket bekend maken.

 

Related Post