Hap en Tap logo zonder streep

Hap & Tap is jarig… en trakteert!

1 mei 2018 | Reviews, Varia

Vandaag blaast Hap & Tap 6 kaarsjes uit. Mocht het een huwelijk zijn, dan is dat een ijzeren jubileum. Niet zo positief, eigenlijk, want ijzer roest. Maar op Hap & Tap zit nog geen roest, zenne. Verre van! Jullie zijn elk jaar met (veel) meer die mij volgen: 6.839 Facebook fans, 3.916 followers op Instagram, 1.092 e-mail subscribers, maandelijks gemiddeld meer dan 32.000 unieke bezoekers (da’s meer dan het Jan Breydel stadion tot de nok gevuld, begot!)… Waaaawwwww! Zotjes!

Even een overzichtje van de cijfertjes van het afgelopen blogjaar: 324.683 unieke bezoekers, goed voor 1.908.259 paginaweergaven!
De recepten die het vaakst bekeken werden:
Op 5: Macarons met gerookte zalm: 22.836 weergaven
Op 4: Aardbeienmousse met mascarpone: 25.594 weergaven
Op 3: Gebakken scampi’s in tomaten feta saus: 28.378 weergaven
Op 2: Chocolademousse met speculoos slagroom: 30.576 weergaven
En met een grote voorsprong (het lijkt de Belgische voetbalcompetitie wel ?) op 1: Wentelteefjes uit de oven met appel en kaneel: 53.880 weergaven!!

Hard work pays off… Want, ik geef het toe, zo goed als al mijn vrije tijd gaat op aan Hap & Tap. Er is maar 1 hobby die nog hogere prioriteit heeft en dat is mijn favoriete voetbalclub, Club Brugge. Maandelijks naar de kapper? De laptop gaat mee. Naar Genk-Club? Joepie, verre verplaatsing en dus veel tijd om in de auto te bloggen. Geen enkel vrij moment wordt onbenut gelaten.

Maar uiteindelijk, als puntje bij paaltje komt, zijn jullie de reden waarom ik het doe. Jullie, mijn fans en volgers. Zonder jullie zou ik al lang gestopt zijn. Want wat zou Hap & Tap zijn zonder lezers? En dus is het vandaag vooral een (verjaar)dag om dankbaar te zijn. En om te trakteren! Want wie jarig is trakteert.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

6 etentjes voor 2 personen te winnen in de Wok Dynasty in Sint-Martens-Latem!

Als je ooit al Zuidoost-Azië bezocht, herinner je je vast wel de gezellige eetkraampjes. De typische oriëntaalse sfeer, het drukke geroezemoes op straat, het gekletter van de wok waarin de kok overheerlijke gerechten bereidt en natuurlijk de geuren van de exotische specerijen. Passanten hebben er een ruime keuze uit vele soorten vis, vlees en groenten. Alles ligt in het kraampje uitgestald. Alles even vers en van prima kwaliteit. Kortom, een eetfestijn dat op elke bezoeker een onvergetelijke indruk nalaat.

Wel, ook in de Wok Dynasty kan je  genieten van deze aloude Chinese traditie. Mevrouw Wu creëerde in 2004 de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. In een gezellig kader met oog voor design biedt zij fijnproevers de kans om de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken te (her)ontdekken.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – de overheerlijkste Oosterse gerechten. Start met een lekker soepje of één van de vele warme en koude voorgerechten, waaronder verse sushi en dimsum. Laat dan een knapperig stuk vlees of vis klaarmaken door de teppanyaki-kok en stel vervolgens je eigen wokschotel samen met jouw favoriete ingrediënten. Kies je favoriete saus en de chef goochelt in een mum van tijd jouw persoonlijk wokgerecht op je bord. En last but not least kan je nog genieten van een onweerstaanbaar dessertbuffet.

Wok Dynasty dankt zijn succes niet enkel aan de kwaliteit van de verwerkte ingrediënten maar ook aan de wok, een gezonde en slanke kooktechniek waarbij de smaak van de levensmiddelen maximaal bewaard blijft. Ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding draagt bij tot het succes van de zaak.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Wat moet je doen om te winnen?

Om iedereen de kans te geven om te winnen, ga ik 2 etentjes weggeven op mijn Facebook pagina, 2 op mijn Instagram account en 2 gewoon hieronder, voor mijn volgers die niet actief zijn op social media.

Volg mijn pagina op Facebook of mijn account op Instagram en tag de persoon die je zou willen meenemen naar je all-in diner (aperitief van het huis, fles wijn en koffie inbegrepen). Hij/zij moet op zijn/haar beurt de pagina of account volgen. Volgen jullie mij allebei al, laat dan toch een reactie achter, waarbij je je persoon naar keuze wel nog steeds tagt. Geen FB- of IG-account? Schrijf dan hieronder waarom en met wie je graag wil gaan dineren. Ik zal zondag (voor dé match van het jaar) de winnaars bekendmaken. Stel dat we verliezen, dan zou ik te slechtgezind zijn… ? Ik zal de winnaars telkens bekendmaken daar waar je meegedaan hebt: 2 hieronder, 2 op FB en 2 op IG. Succes!

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Goede afspraken maken goede vrienden

De 6 etentjes zijn enkel geldig bij
Wok Dynasty St.-Martens-Latem
Kortrijksesteenweg 34,
9830 Sint-Martens-Latem
Tel.: 09 221 31 00

Openingsuren:
Maandag gesloten (behalve op feestdagen)
Dinsdag t.e.m donderdag: 12:00-14:30 17:30-22:30
Vrijdag en zaterdag: 12:00-14:30 17:30-23:00
Zondag: 12:00-16:00 17:30- 22:00

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.525 andere abonnees

ARCHIEF

23 Reacties

 1. krista

  wow, 6 jaar al, ongelooflijk. Een dikke proficiat en hartelijk dank voor de vele lekkere receptjes en leuke blogs. Ik ben nog nooit naar wok dynasty geweest en alleen al je revieuw te lezen maakt mij echt nieuwschierig. Natuurlijk zou ik graag het etentje winnen, waar ik met mijn man naartoe zou gaan maar zelfs zonder dat heb je mij het water in de mond doen krijgen en ga ik (wij) er zeker eens naar toe.
  Laat ons zeker nog lang genieten, ik kijk telkens weer uit naar je nieuwe receptjes!!!
  Lieve (kook)groetjes
  Krista

  Antwoord
 2. Evelien

  Proficiat met de hap & tap verjaardag! Je bent een van mijn grote voorbeelden en ik kan maar niet vatten hoe je het allemaal gedaan krijgt. Chapeau! Ik zou het tof vinden om eens met mijn oudste dochter Julie naar Wok Dynasty te gaan. Ze gaat graag “op restaurantje” en is zot van wok. Groetjes en ik zal duimen voor een goede afloop van de match! X

  Antwoord
 3. Cecile

  Proficiat een alledaags gebruik bij een speciale gelegenheid die geluk brengt. En meer dan terecht voor Hap en Tap, maar het wordt stilaan bij mij Myriam genoemd en velen begrijpen waarover ik het heb. Een ochtendritueel geworden, veel aangenamer dan de ellende die we te lezen krijgen, die we natuurlijk ook moeten weten om ons bewust te maken hoe goed we het hier hebben.
  Maar toen het noodlot bij mij toesloeg was noch Hap en Tap, noch Myriam een strohalm waar ieder mens naar zoekt, wel immens verdriet, de smaak van al dat lekkers niet meer te hebben, de kracht niet meer te hebben iets ervan te bekijken laat staan maken…..
  Na een jaar van harde mentale, lichamelijke strijd , letterlijk van de wereld weg, onderzoek naar onderzoek, lijkt het ergste gestreden. Alle onderzoeken zijn afgerond en zeer positief, vreugde alom.Het eerste wat terug mijn ochtendritueel geworden is ………..inderdaad….Myriam/Hap en Tap. Het is voor mij een voorzetting van hetgeen ik met enorm verdriet een groot jaar heb moeten achterlaten, noodgedwongen. Dus Myriam, je draagt alleen bij om de geneugten van de mensen extra te verwennen maar ook mensen die het plots niet meer aankunnen het genot van het leven te doen herpakken na herstel…daarvoor vooral mijn enorme dank!!
  Dit doe ik niet een wok dynastie etentje te winnen( alhoewel ik wel zou willen?) maar omdat je zou weten hoeveel je ook betekent voor iemand die geen ochtendritueel meer had en het terug opgenomen heeft!Ik mocht een persoon in gedachten houden en dit is Hilde De Smet, vriendin die mij wekelijks meer dan een jaar bijgestaan heeft in die moeilijke tijd.

  Antwoord
 4. Andrea de wit

  Van harte proficiat. Ik volg je nog geen zes jaar maar ik kijk iedere morgen uit naar je fijne recepten waar ik reeds vele van gemaakt heb.
  Gelijkgestemde zielen ivm koken.
  Koken is voor mij geen arbeid maar ontspanning.
  Wok dynastie ken ik niet en zou zeer graag kennismaken. Samen met mijn man. Ook op Facebook zal ik delen.
  En hopelijk daarna een beetje oosterse gerechten kunnen beter klaar maken.

  Groetjes en succes met je ploeg!

  Antwoord
 5. Marleen Martens

  Proficiat!
  Heerlijk steevast staan er op feestjes gerechtjes van jou!
  En steeds een succes. Naar de wok Dynasty….graag met mijn dochter…maar wat ik het leukst zou vinden…alle winnaars samen….met jou erbij…
  Hopelijk nog jaren al dat lekkers kunnen lezen en maken!
  Succes!

  Antwoord
 6. Kathy Nuyttens

  Myriam,

  Een dikke proficiat met de verjaardag van Hap en Tap
  Ik vind het heel leuk om je recepten te lezen en vooral om ze uit te proberen!
  Een dikke merci voor al de tijd die je erin steekt om dit om ons te willen delen!
  En waarom ik wok Dynasty wil uitproberen?
  Omdat ik heel graag kook maar het ook heel fijn vind om me eens lekker te laten bedienen en nieuwe smaken te ontdekken samen met mijn man.

  Groetjes en hopend op nog vele lekkere receptjes!
  Kathy

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dag Kathy
   Jij hebt een etentje voor 2 gewonnen in de Wok Dynasty in Latem!
   Mail je me je adres én e-mailadres door?
   Dat mag naar myriam.minne@yahoo.com.
   Bedankt en alvast smakelijk!
   Myriam

   Antwoord
 7. Christine De Weerd

  Dag Myriam,
  Dikke proficiat met de verjaardag van je fantastische blog. Ik volg je al van in het begin en ben nog steeds verrast met je nieuwe recepten. Wat een top jaar voor jou hé en als afsluiter ons clubke kampioen, daar is geen twijfel meer mogelijk hé. Ik wil ook mijn kansje wagen en zou graag uit eten gaan met mijn dochter . Nog veel succes verder, we blijven je volgen

  Antwoord
 8. Kitty Goeminne

  Dag Myriam

  Ik volg je blog nog maar sinds kort, maar… wel heel intens. Toen ik op een geijzelde spekgladde middag slecht ten val kwam, mocht ik even later naar huis met een geopereerde gebroken elleboog en een zwaar gekneusde dij. Daar zat ik dan… aan de zetel gekluisterd met enkel een pc en een linkerarm om iets te raadplegen… i.p.v. in mijn keuken achter de potten, waar ik zowat alle vrije tijd spendeerde voor dit ongeval. Mijn enige lichtpuntje was om nieuwe receptjes te verzamelen en een “volgorde” op te stellen van wat ik allemaal zou klaar maken zodra ik weer wat uit de voeten kon. Zo ben ik blogs gaan opzoeken, ik heb er eerlijk gezegd veel gezien en geraadpleegd, maar mijn absolute favoriet was toch wel de jouwe, zeker weten! Ik heb je hele archief doorgezocht, heb massa’s receptjes opgeslagen en heb me onmiddellijk ingeschreven op je nieuwsbrief. Dus sowieso wil ik jou graag bedanken voor dat (serieuze) lichtpuntje, zo had ik elke dag weer wat om handen en voelde ik me toch weer wat nuttig (voor de toekomstige kookexperimentjes) en uiteraard zou het leuk zijn om na 2 maanden weer eens uit te kunnen gaan eten en een nieuw adresje uit te testen. En omdat er nog iemand is die ik van harte wil bedanken, zou ik heel graag mijn man mee nemen als dank voor alle hulp, zorgen en werk van de afgelopen maanden. Met een zoontje van anderhalf in huis kwam alle zorg voor hem op mijn man terecht, net als het huishouden, de boodschappen, … En dat in combinatie met 2 jobs… ik zou hem ook hééééél graag een avondje weg gunnen…

  In ieder geval van harte gefeliciteerd met je blog en de verjaardag ervan, zoals ik ook al zie uit de andere reacties, maak je vele mensen heel happy hiermee en we kunnen allen alleen maar hopen dat je er nog vele jaren zal mee doorgaan!

  Proficiat
  Kitty

  Antwoord
 9. Rahise

  Zes jaar, de tijd vliegt voorbij want elke dag vind je lekkere recepten bij jullie , om thuis uit te proberen met familie en vrienden. Een welgemeende proficiat ?

  Antwoord
 10. Stefan Demaerschalk

  Hé, dag Myriam, ik ken Hap & Tap nog niet zo heel lang maar vind het een heel interessante blog. Oeps, wat me nu opvalt is dat alle (de meeste?) reacties van vrouwen komen. ‘k Wil heel heel graag met m’n schat Nathalie gaan eten bij Wok Dynasty omdat ik denk dat dat een hele belevenis is! Zoiets dat je niet vaak kan meemaken. Plus St.-Martens-Latem is ook wel heel heel mooi hé. En in het geval dat we zouden winnen combineren we dat wel. Zo, proficiat met 6 jaar Hap & Tap. Even nog een grappige noot. Raad eens de familienaam van m’n schat. Geen idee? Wel het is Hap!
  Zo, feest maar gerust verder en niet alleen vandaag.
  Het leven is al zo kort, zeggen velen. Maar ja, wie weet dat?
  Myriam, alle goeds en veel succes!
  Veel groetjes,
  Stefan

  Antwoord
 11. Kathérina

  Wauw, proficiat, dankzij jouw site al heel wat lekkere culinaire ontdekkingen gedaan én heel lekker gesmuld (ook de echtgenoot was er vol lof over :)). Een culinaire ontdekking zal Wok Dynasty ook zeker zijn, mijn maagje knort al :). Doe zo verder zodat we met zijn allen kunnen genieten van jouw suggesties en receptjes!

  Antwoord
 12. Kevin

  Njam njam, ik wil met mijn zusje gaan wokken! Zelf ben ik niet zo een keukenprins, maar dankzij jouw gerechtjes heb ik toch al menig maagje goed gevuld en de smaakpapilletjes kunnen testen. En al doende leert men, en ik leer nog elke keer bij :).
  Bedankt voor alle lekkere gerechtjes en ik blijf fan!

  Antwoord
 13. Katriend

  Welgefeliciteerd Myriam! Ik kijk altijd weer uit naar je schrijfsels, echt top: grappig en vol goesting. En zo helder uitgelegd! Gaat het recept af en toe boven mijn petje=koksmuts, dan is er wel een onderdeel dat ik opsla (saus of garnituur…).
  Ik wil wel graag eens wokken met mijn dochter om te proeven en te keuren en over eten te praten, daarover raak je toch nooit uitgepraat hé…
  Dus Myriam, blijf nog lang en gelukkig in de potten roeren!

  Antwoord
 14. Katrien

  Beste Myriam,
  Allereerst een dikke proficiat met jouw jubilée !
  Reeds een paar jaar volg ik met heel veel genoegen jouw blog, reeds heel veel recepten uitgeprobeerd en met succes ! Vooral jouw bakrecepten (maar ook de kookrecepten) hebben mij reeds veel complimentjes opgeleverd ! De ochtenden dat jouw mailtjes in mijn mailbox terechtkomen, zijn steeds superochtenden die me reeds vol ongeduld naar het weekend leiden om jouw recepten uit te proberen.
  Mijn man en ik zijn op 28 mei 25 jaar getrouwd, dus ons ‘zilveren’ jubileum zou ik graag vieren samen met jouw ‘ijzeren’ jubileum. 🙂 Lieve groetjes en doe zo verder.

  Antwoord
 15. Henk De Winne

  Dikke proficiat Myriam met jouw geweldige website.
  we kijken alle dagen uit naar je recepten .
  Ik ben een fan over al wat patisserie aangaat en mijn vrouw over alles wat koken aangaat.
  We zouden natuurlijk ook eens graag naar de wok dynastie gaan , en dit met ons beidjes.
  Verder nog vele jaren en nog heel veel recepten .
  Henk & veronique

  Antwoord
 16. sandy

  Bedankt voor de lekkere gerechtjes, mijn gezin is er dol op!
  Dankzij deze site, heb ik al veel kookboeken minder gekocht?
  Proficiat tevens met je blog verjaardag ?
  Graag zou ik je eens ontmoeten, mss tot binnenkort!
  Sandy

  Antwoord
 17. Werner De Cock

  Proficiat met de zesde verjaardag van je blog Myriam. Ik kijk elke maandag, woensdag en vrijdag vol verwachting uit naar je recepten. Ik heb onlangs het geluk gehad je onverwachts te mogen leren kennen. We hebben onze passie voor lekker eten en koken kunnen delen. Ik wens je nog veel succes met je blog de komende jaren. Je blijft me inspireren. Mocht ik winnen zou ik graag mijn vriendin laten kennismaken met de Oosterse keuken zodat ook zij deze keuken meer zou waarderen. Wok Dynasty is daar de ideale plaats voor. Tot gauw zou ik zeggen. Drie dikke kussen aan de jarige.

  Antwoord
 18. Geert De Preester

  Proficiat met het vele werk dat je met plezier én vrijwillig doet voor al je volgertjes. Ikzelf volg wel een aantal foodies maar er is toch één kanon van formaat die er bovenuit schiet. Enne … ik moet je niet vertellen met wie ik samen mijn voeten onder jouw gereserveerde tafel wil schuiven. Doe zo rustig aan maar verder 🙂 🙂

  Antwoord
 19. Valerie De wilde

  Proficiat met je 6 jarige blog. Ik kom je overal tegen, het is alsof ik je ken. Op Facebook, Instagram en ook hier. Stiekem ben ik een beetje jaloers op wat je hebt bereikt. Natuurlijk wil ik ook graag eens gratis uit eten, maar je mag de prijs aan iemand geven die dat zelf niet zo vaak kan. Er zijn heel veel mensen die niet zoveel sjans hebben als ik, dus maak hen maar gelukkig. Nog heel veel succes met wat je doet, en dat de “goei mogen winnen” he 🙂
  Groetjes
  Valerie

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dag Valerie
   Jij hebt een etentje voor 2 gewonnen in de Wok Dynasty in Latem!
   Mail je me je adres én e-mailadres door?
   Dat mag naar myriam.minne@yahoo.com
   Bedankt en alvast smakelijk!
   Myriam

   Antwoord
 20. Lieve Van Rompaey

  Beste Myriam,
  van harte gefeliciteerd. Jouw blog behoort tot de allerbeste! Top recepten en ook een inkijk op je eigen leven. Wij hebben bij ons in Boortmeerbeek onze eigen Wok Dynasty. Aan alle winnaars : smakelijk eten!

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dankjewel, Lieve! Reacties van volgers doen mij altijd veel plezier!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Hap & Tap is jarig… en trakteert!

by Myriam Minne time to read: 3 min
23