- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Hap & Tap is jarig… en trakteert!

Vandaag blaast Hap & Tap 6 kaarsjes uit. Mocht het een huwelijk zijn, dan is dat een ijzeren jubileum. Niet zo positief, eigenlijk, want ijzer roest. Maar op Hap & Tap zit nog geen roest, zenne. Verre van! Jullie zijn elk jaar met (veel) meer die mij volgen: 6.839 Facebook fans, 3.916 followers op Instagram, 1.092 e-mail subscribers, maandelijks gemiddeld meer dan 32.000 unieke bezoekers (da’s meer dan het Jan Breydel stadion tot de nok gevuld, begot!)… Waaaawwwww! Zotjes!

Even een overzichtje van de cijfertjes van het afgelopen blogjaar: 324.683 unieke bezoekers, goed voor 1.908.259 paginaweergaven!
De recepten die het vaakst bekeken werden:
Op 5: Macarons met gerookte zalm: 22.836 weergaven
Op 4: Aardbeienmousse met mascarpone: 25.594 weergaven
Op 3: Gebakken scampi’s in tomaten feta saus: 28.378 weergaven
Op 2: Chocolademousse met speculoos slagroom: 30.576 weergaven
En met een grote voorsprong (het lijkt de Belgische voetbalcompetitie wel ?) op 1: Wentelteefjes uit de oven met appel en kaneel: 53.880 weergaven!!

Hard work pays off… Want, ik geef het toe, zo goed als al mijn vrije tijd gaat op aan Hap & Tap. Er is maar 1 hobby die nog hogere prioriteit heeft en dat is mijn favoriete voetbalclub, Club Brugge. Maandelijks naar de kapper? De laptop gaat mee. Naar Genk-Club? Joepie, verre verplaatsing en dus veel tijd om in de auto te bloggen. Geen enkel vrij moment wordt onbenut gelaten.

Maar uiteindelijk, als puntje bij paaltje komt, zijn jullie de reden waarom ik het doe. Jullie, mijn fans en volgers. Zonder jullie zou ik al lang gestopt zijn. Want wat zou Hap & Tap zijn zonder lezers? En dus is het vandaag vooral een (verjaar)dag om dankbaar te zijn. En om te trakteren! Want wie jarig is trakteert.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

6 etentjes voor 2 personen te winnen in de Wok Dynasty in Sint-Martens-Latem!

Als je ooit al Zuidoost-Azië bezocht, herinner je je vast wel de gezellige eetkraampjes. De typische oriëntaalse sfeer, het drukke geroezemoes op straat, het gekletter van de wok waarin de kok overheerlijke gerechten bereidt en natuurlijk de geuren van de exotische specerijen. Passanten hebben er een ruime keuze uit vele soorten vis, vlees en groenten. Alles ligt in het kraampje uitgestald. Alles even vers en van prima kwaliteit. Kortom, een eetfestijn dat op elke bezoeker een onvergetelijke indruk nalaat.

Wel, ook in de Wok Dynasty kan je  genieten van deze aloude Chinese traditie. Mevrouw Wu creëerde in 2004 de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. In een gezellig kader met oog voor design biedt zij fijnproevers de kans om de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken te (her)ontdekken.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – de overheerlijkste Oosterse gerechten. Start met een lekker soepje of één van de vele warme en koude voorgerechten, waaronder verse sushi en dimsum. Laat dan een knapperig stuk vlees of vis klaarmaken door de teppanyaki-kok en stel vervolgens je eigen wokschotel samen met jouw favoriete ingrediënten. Kies je favoriete saus en de chef goochelt in een mum van tijd jouw persoonlijk wokgerecht op je bord. En last but not least kan je nog genieten van een onweerstaanbaar dessertbuffet.

Wok Dynasty dankt zijn succes niet enkel aan de kwaliteit van de verwerkte ingrediënten maar ook aan de wok, een gezonde en slanke kooktechniek waarbij de smaak van de levensmiddelen maximaal bewaard blijft. Ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding draagt bij tot het succes van de zaak.

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Wat moet je doen om te winnen?

Om iedereen de kans te geven om te winnen, ga ik 2 etentjes weggeven op mijn Facebook pagina, 2 op mijn Instagram account en 2 gewoon hieronder, voor mijn volgers die niet actief zijn op social media.

Volg mijn pagina op Facebook of mijn account op Instagram en tag de persoon die je zou willen meenemen naar je all-in diner (aperitief van het huis, fles wijn en koffie inbegrepen). Hij/zij moet op zijn/haar beurt de pagina of account volgen. Volgen jullie mij allebei al, laat dan toch een reactie achter, waarbij je je persoon naar keuze wel nog steeds tagt. Geen FB- of IG-account? Schrijf dan hieronder waarom en met wie je graag wil gaan dineren. Ik zal zondag (voor dé match van het jaar) de winnaars bekendmaken. Stel dat we verliezen, dan zou ik te slechtgezind zijn… ? Ik zal de winnaars telkens bekendmaken daar waar je meegedaan hebt: 2 hieronder, 2 op FB en 2 op IG. Succes!

 

Hap & Tap is jarig... en trakteert!

 

Goede afspraken maken goede vrienden

De 6 etentjes zijn enkel geldig bij
Wok Dynasty St.-Martens-Latem
Kortrijksesteenweg 34,
9830 Sint-Martens-Latem
Tel.: 09 221 31 00

Openingsuren:
Maandag gesloten (behalve op feestdagen)
Dinsdag t.e.m donderdag: 12:00-14:30 17:30-22:30
Vrijdag en zaterdag: 12:00-14:30 17:30-23:00
Zondag: 12:00-16:00 17:30- 22:00

Related Post