Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2020

Amandel-sirooptaart

Amandel-sirooptaart

Na de hazelnootmousse is dit al het 2de recept dat ik klaarmaakte met de noten uit het pakket dat ik toegestuurd kreeg door Ranobo. En zeker nog...

Lees meer
Mosselen met pikante worst

Mosselen met pikante worst

Sinds het begin van het jaar heb ik jullie op maandag op jullie honger laten zitten. Normaal blog(de) ik een review (een bezoek aan een event,...

Lees meer
Chocolade cheesecake

Chocolade cheesecake

Het is niet de eerste keer dat ik inspiratie haal bij Bart van Roeckie's World. In het verleden maakte ik al een gedraaide...

Lees meer
Chocoladeflantaart

Chocoladeflantaart

Over deze chocoladeflantaart kan ik heel kort zijn: een klassieker die lekker blijft en zeker de moeite loont om te maken. Een geluksmomentje op een...

Lees meer
Banana speed

Banana speed

Herinneren jullie zich mijn perengratin nog? Dat was een recept dat ik van mijn fan Geert kreeg en dat beantwoordde aan de omschrijving...

Lees meer
Valentijnsmenu 2020

Valentijnsmenu 2020

Valentijn 2019 staat in mijn geheugen gegrift. Die dag kreeg ik van mijn man een British shorthair kitten cadeau. Die is ondertussen uitgegroeid tot...

Lees meer
Bas Robben, Sous-Vide

Bas Robben, Sous-Vide

Er zijn vrouwen die, ook al hebben ze al 2 zwarte handtassen, toch nog een 3de willen. Hun uitleg: ja, maar deze is toch weer net iets anders,...

Lees meer
Citroen meringue cake

Citroen meringue cake

Het recept voor deze citroen meringue cake hebben jullie te danken aan mijn baas Pierre. Pierre is een echte Fransman en dus een beetje...

Lees meer
Gemengd fruittaartje

Gemengd fruittaartje

Vorige week deelde ik hier een keilekker kersentaartje waarvoor ik de inspiratie haalde uit het bakboek Everyone Can Bake. Maar eigenlijk was die...

Lees meer
Keilekkere kersentaart

Keilekkere kersentaart

De mussen vallen van het dak en toch zette ik mijn oven aan. Het seizoen van de Belgische kersen is bijna afgelopen en ik wilde nog snel die...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.486 andere abonnees

ARCHIEF