Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2020

Makkelijk mosselhapje

Makkelijk mosselhapje

Een van de fijnste dingen aan bloggen? Dat is de interactie met mijn 'fans' en die wordt met de jaren alleen maar groter. Mensen die ik van haar...

Lees meer
Tomatensalade 2.0

Tomatensalade 2.0

Alsmaar vaker krijg ik de vraag van merken of ik een recept wil maken met hun product en ik besef dat ik hier de laatste weken wel wat aan...

Lees meer
Peer amandel olijfolie cake

Peer amandel olijfolie cake

Of ik een abonnement heb op een bakmagazine uit Amerika? Dat zou zomaar even kunnen. En dat verklaart waarom de ingrediënten zo'n 'bizarre'...

Lees meer
Gemengd fruittaartje

Gemengd fruittaartje

Vorige week deelde ik hier een keilekker kersentaartje waarvoor ik de inspiratie haalde uit het bakboek Everyone Can Bake. Maar eigenlijk was die...

Lees meer
Keilekkere kersentaart

Keilekkere kersentaart

De mussen vallen van het dak en toch zette ik mijn oven aan. Het seizoen van de Belgische kersen is bijna afgelopen en ik wilde nog snel die...

Lees meer
Spectaculaire speculoostaart

Spectaculaire speculoostaart

Dingen die er spectaculair uitzien, maar simpel zijn, die heb ik het liefst. Neem nu deze speculoostaart. Die ziet er mega professioneel uit, niet?...

Lees meer
Dimsum met abrikozensaus

Dimsum met abrikozensaus

Dimsum, gyoza, dumplings,... het verschil tussen die drie ontgaat me volledig. Ik heb dan ook een goed excuus: ik was nog maar 1 keer 3 dagen in...

Lees meer
Mosselen in gele curry

Mosselen in gele curry

Het is jullie wellicht niet ontgaan: na het seizoen van de hangcultuurmosselen (dat ik al vierde met mosselen à la Wout Bru) is nu ook dat van de...

Lees meer
Cheesecake van Anniek

Cheesecake van Anniek

Deze cheesecake van Anniek is eigenlijk de cheesecake van Pauline en dus eigenlijk de cheesecake van New York. Pauline maakte het basisrecept,...

Lees meer
Nutty wafel

Nutty wafel

Let's go nuts vandaag! Na mijn gefrituurde mosselbeignets en mijn everzwijnballetjes met zoete aardappelpuree moest ik nog 1 recept maken met Brugse...

Lees meer
Marokkaanse M’Hancha

Marokkaanse M’Hancha

"Wanneer gaan we samen eens iets eten?" Die directe vraag kreeg ik van Valerie van de blog Wild Food Valerie, toen ik een paar weken geleden eens...

Lees meer
Gevulde kipfilet met mosterd

Gevulde kipfilet met mosterd

Woensdagmiddag 11u20, de mail van Streekproduct.be met deze gevulde kipfilet met mosterd valt in mijn mailbox. 15u20 (ik weet het, ik pleit...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.448 andere abonnees

ARCHIEF