Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2018

Razendlekkere rabarbertaart

Razendlekkere rabarbertaart

Wanneer 3 collega’s (Pieter-Jan, Sara en Yulia) me meermaals zeggen dat deze rabarbertaart razendlekker was (Yulia zei zelfs dat dit een...

Lees meer
Perenclafoutis met honing

Perenclafoutis met honing

Deze perenclafoutis met honing bakte ik al op 13 januari, maar steeds kwam er iets anders tussen, waardoor het pas nu eindelijk lukte om...

Lees meer
Flan met kokos en limoen

Flan met kokos en limoen

Donderdag 8 februari. Chic, Chic, Chocolat, een van mijn favoriete Franse blogsters publiceert het recept voor flan met kokos en limoen....

Lees meer
Sneeuwster

Sneeuwster

Een sneeuwster is alleen een goed idee op mijn bord! ❄️ Sneeuw. Ik hou er niet van. Ten eerste ben ik een enorme koukleum. Vraag het...

Lees meer
Butternut en geitenkaas ravioli

Butternut en geitenkaas ravioli

Ik kijk zo hard uit naar de lente. En ik ben niet alleen. Deze morgen hoorde ik op de radio dat een recordaantal Belgen een vlucht naar de zon...

Lees meer
Rolcake in zwarte woud stijl

Rolcake in zwarte woud stijl

Eigenlijk is deze rolcake in zwarte woud stijl oorspronkelijk een kerstbuche. Maar om hiermee te wachten tot kerst (ook al begin ik in augustus aan...

Lees meer
Valentijnsmenu 2018

Valentijnsmenu 2018

Ik ben een volhouder. Een doorbijter. Geen enkele andere foodblogger (die ik volg) doet het, maar ik wel: een Valentijnsmenu. En ik merk dat jullie...

Lees meer
Perzische liefdescakes

Perzische liefdescakes

Vrijdagnamiddag. Ik maak zoals gewoonlijk mijn TO DO én boodschappenlijstje voor het weekend. Ik zou samen met mijn foodie friend Ann...

Lees meer
Jigal Krant, TLV

Jigal Krant, TLV

Ik kan me voorstellen dat jullie raar opkijken bij deze titel. Neen, ik heb geen tikfout gemaakt en neen, er ontbreken geen letters. TLV staat voor...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 3.337 andere abonnees

ARCHIEF