Hap en Tap logo zonder streep
Tarte à Moi zoekt mijn opvolger!

Opvolger gezocht voor “ma” Tarte à Moi!

6 mrt 2018 | Culinews, Food, glorious food!, Reviews

Vorige week deelde ik op mijn Facebook pagina een oproep dat de tv-zender Vier terug kandidaten zoekt voor het 2de seizoen van Bake Off Vlaanderen. Haalt een mooi recept op Facebook nog amper een bereik van 1000 à 2000 personen, da’s nog geen 1/3 van mijn totaal aantal Facebook fans (als je écht alles wil zien dat ik op Facebook publiceer, dan stel je best je meldingen in > klik daartoe op het dropdown pijltje naast Following en kies daar IN YOUR NEWS FEED: See first), dan haalde deze ‘onnozele’ link die ik deelde een reach van 8928 (!) personen. Maar liefst 169 (!) reacties kwamen er op de post. Met uitzondering van 1 jongedame (succes, Sarah!) die reageerde dat ze zich had ingeschreven en op nieuws wachtte reageerde iedereen dat ze dit niet zagen zitten…

Begrijpelijk. Ik zie dat zelf ook niet zitten. Het bakken schrikt me niet af. Maar op tv komen? Neen, bedankt. Ik ben zo’n stresskip, ik zou de druk nooit aankunnen. Maar als ik het zo allemaal goed lees, dan zijn er toch veel mensen (die mensen kennen) die héél goed kunnen bakken. Wel, voor al wie goed kan bakken, maar een tv-optreden niet ziet zitten, is er terug de Tarte à Moi wedstrijd! Inderdaad, Tarte à Moi gaat opnieuw op zoek naar een nieuw gebak voor in hun assortiment. De actie was super succesvol vorig jaar en dus willen ze die graag herhalen.

Nu kan ik, als winnares van 2017, niets anders doen dan een warme oproep lanceren: DOE MEE! Het is een heel toffe ervaring, de organisatie verloopt vlekkeloos én je kan er een bijzonder tof tuinfeest voor 40 personen mee winnen. Voor mij kwam dat tuinfeest ideaal gelegen: de bekendmaking van de winnares was op 12 mei en mijn man werd op 13 mei 70 jaar. Hij kon zijn nieuwe voordeur vieren met de 40 mensen die hem het nauwst aan het hart lagen! Ik deel hieronder graag een collage van (een deeltje van) de foto’s van het tuinfeest dat plaatsvond bij Table d’Alix in Gent. Kwestie van jullie te laten zien hoe piekfijn alles georganiseerd was!

 

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi!

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi!

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi!

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi!

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi!

 

Maar niet alleen dat tuinfeest is mooi meegenomen, ook het feit dat jouw taart in het Tarte à Moi assortiment bij Delhaize blijft, is een leuke opsteker. Echt waar, telkens ik mijn taartje zie liggen in de rekken of wanneer ik foto’s ontdek op Instagram van smullende mensen, dan geeft dat me een warm gevoel vanbinnen!

 

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi

 

Er werden 2 aanpassingen gedaan t.o.v. vorig jaar:

 • Het hoeft het niet per se taart te zijn, kleine pleziertjes zoals koekjes, cakejes, klein gebak en andere lekkernijen zijn ook toegelaten!
 • Iemand anders inschrijven kan ook. Dus heb je een baklustige vriend(in), collega, familielid met een fantastisch zoet recept? Schrijf hem/haar dan als de bliksem in!

Een voorwaarde: je moet je op 31 maart kunnen vrijmaken als jouw inzending gekozen wordt en je deel uitmaakt van de 10 finalisten. Dan moet je immers je gebak/lekkernij komen presenteren voor de vakjury… waar ik deel van zal uitmaken. Joehoe! Ik kijk er al naar uit om al dat lekkers te proeven! #overdosissuiker

 

Opvolger gezocht voor "ma" Tarte à Moi

 

En over lekkers gesproken, het Tarte à Moi gamma werd vorige week uitgebreid met twee taarten die in eenpersoonsporties verkocht worden. Zo lanceerden ze een smeuïge moelleux, een intense chocoladecake met Belgische chocolade en een goddelijke carrot cake, een luchtige, kruidige cake met geraspte wortels en topping van roomkaas en walnoten. Beide taartjes smaken net alsof ze uit je eigen oven komen, ideaal voor momenten waarbij je jezelf met een klein pleziertje wil verwennen!

 

Tarte à Moi

 

Zie ik jou op 31 maart? Toi, toi, toi!

BewarenBewarenBewarenBewaren

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.591 andere abonnees

ARCHIEF

2 Reacties

 1. ohladybake

  interesse zeker maar lef om dit te doen iets minder
  ik bak graag en veel maar niet creatief genoeg vrees ik – dat laat ik over aan mijn man
  zal er nog eens over nadenken

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dag Annelies
   Hier is écht geen lef voor nodig, hoor! In tegenstelling tot de Bake-Off op Vier!
   Je bakt je taart thuis in je eigen vertrouwde omgeving én het is pas wanneer je bij de 10 finalisten bent dat je ze op verplaatsing moet laten proeven. Ook dan nog bak je je taart gewoon thuis. Dus, no stress!
   Gewoon meedoen, zou ik zeggen!
   Succes!
   Myriam

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Opvolger gezocht voor “ma” Tarte à Moi!

by Myriam Minne time to read: 2 min
2