Hap en Tap logo zonder streep
Achter de schermen bij de making of van het Delhaize magazine The Sequel

Achter de schermen bij de making of van het Delhaize magazine The Sequel

3 dec 2013 | Reviews, Varia

Herinneren jullie zich nog mijn bezoek aan Fotostudio Wauters alwaar ik getuige was van de fotoshoot van het eindejaarsmagazine van Delhaize? Neen? Klik dan hier.

Ik had aan de communicatiedienst toen op mijn eerste communiezieltjeย geheimhouding beloofd en ik ben een vrouw van mijn woord… Geen haar op mijn hoofd dat er dus ook maar aan dacht om een woord te reppen over de gerechten die ik daar had zien klaarmaken. Maar nu is het magazine dus verschenen en mag ik wel honderduit vertellen. Een zware last valt van mijn schouders! ๐Ÿ˜‰

Dit was de foto van het gerecht dat ik toen had zien maken.

Willen jullie weten wat het geworden is “in ’t echt”?

ย 
ย 
ย 
Zoals ik toen al schreef, droeg de foto op de zwarte ondergrond mijn voorkeur weg. En blijkbaar niet alleen die van mij. De bladverantwoordelijke deelde duidelijk ook die mening, zoals ik merkte toen ik het magazine opensloeg. De man heeft smaak! ๐Ÿ˜‰
ย 
Dit gerecht is van de hand van Bart Desmidt, de chef van Bartholomeus, die inmiddels 2 sterren achter zijn naam prijken heeft. Ik heb het niet mogen proeven, maar ik verzeker jullie: het rook en zag er overheerlijk uit.
ย 
Zin om ook de andere recepten te ontdekken van het Delhaize magazine? Klik hier om het online te doorbladeren of de PDF te downloaden.

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.545 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Achter de schermen bij de making of van het Delhaize magazine The Sequel

by Myriam time to read: 1 min
0