Hap en Tap logo zonder streep
bakvakantie

Herfstvakantie = bakvakantie! Onze top 10!

3 nov 2015 | Gebak en koekjes, Zoet

Herfstvakantie = bakvakantie! Het begint een jaarlijkse traditie te worden om mijn 10 beste bakrecepten van het afgelopen jaar met jullie te delen tijdens de herfstvakantie. Ik deed dit al in 2013 en in 2014. Hier gaan we met de editie 2015. Aan ideeën en inspiratie geen gebrek, moet ik vaststellen. Ik blog teveel bakrecepten, want ik heb echt serieus moeten snoeien in het aanbod om het aantal tot 10 te herleiden… Gelukkig zaten er een paar tussen met zomerfruit die ik d’office kon schrappen. Vinden jullie dat trouwens ook dat de herfstvakantie rijmt met bakvakantie? Of doen jullie liever iets anders dan bakken?

In willekeurige volgorde:

Appeltaart 1

 

Amandel-meringue rolcake 1

 

Bokkenpootjes 1

 

Cre_me_bru_le_etaart_met_tekst

 

Nemesis

 

Appelroosje def

 

Ga_teau_impossible

 

Cupcakes 1

 

Chocolade madeleines met Nutella vulling

 

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.592 andere abonnees

ARCHIEF

2 Reacties

 1. Bakdame

  moeilijk kiezen zeg uit deze lijst maar ik ga ze gewoon eens allemaal uittesten!
  liefs

  Antwoord
 2. Hap & Tap

  Dat vind ik een goed idee, Bakdame! 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Herfstvakantie = bakvakantie! Onze top 10!

by Myriam time to read: 1 min
2