Trouwe volgers hebben het misschien al gemerkt, ik ben helemaal ‘into’ visrecepten momenteel en daar zijn 2 gegronde redenen voor.
Ten eerste, ik ben als een klein kind dat aftelt tot z’n schoolreis aan ’t uitkijken naar mijn nieuwe Spermalie cursus met als thema “dagschotels met vis” die volgende week dinsdag van start gaat. Mijn schooltas inclusief nieuwe map staat al 3 weken klaar!
Tweede reden is dat mijn man serieus aan ’t diëten is en ik steun hem hierbij in de mate van het mogelijke. Dat betekent concreet veel vis of gevogelte en weinig koolhydraten. Dit is zo’n gezond gerechtje waarvan hij à volonté genoten heeft. En hij niet alleen. Ik heb zelf ook mijn bord tot de laatste hap verorberd, zenne.
Ingrediënten voor 4 personen
Een halve bloemkool
2 aardappelen
Voor de peterselieolie:
Een half teentje look
2 dl olijfolie
1 bos peterselie
0 reacties