Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2022

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Zalig zalmhapje

Zalig zalmhapje

Het is mijn verjaardag vandaag. Geen gelukwensen alsjeblieft, op mijn leeftijd verjaar je niet meer zo graag. Maar mijn verjaardag brengt me...

Lees meer
Tarte Tropézienne

Tarte Tropézienne

De mailtjes van Linda, daar kijk ik altijd reikhalzend naar uit. Linda is de drijvende kracht van de kookclub waar ik 1 keer in de maand les volg....

Lees meer
Brioche, kreeft, bloemen

Brioche, kreeft, bloemen

Wat heb ik mezelf verwenst! Op een mooie maandag een paar weken geleden zag ik bij tal van "collega" foodbloggers stories verschijnen over een event...

Lees meer
Twee wontons

Twee wontons

Mijn kookvriendin Ann die me een berichtje stuurt dat er een leuk nieuw kookboek uit is, is voor mij het sein om snel een mailtje te sturen naar de...

Lees meer
Amuse met erwtjes en spek

Amuse met erwtjes en spek

Erwtjes en spek gaan samen als Laurel en Hardy, als Nicole en Hugo of als Ruud Vormer en Hans Vanaken. (Sorrrrrrry, ik kon het niet laten!) Dus toen...

Lees meer
Ceci n’est pas un cannelé

Ceci n’est pas un cannelé

Onlangs deelde ik in mijn Instagram stories mijn 15 favoriete patisserie accounts en laten dat allemaal Franstalige zijn. Een account die ik een...

Lees meer
Chicons in espe

Chicons in espe

Het was vorige week "Week van het Witloof" bij Vlam en dus komen deze chicons in espe eigenlijk te laat. Al is het nog steeds frisjes en kan witloof...

Lees meer
Valentijnsmenu 2022

Valentijnsmenu 2022

Het is de allereerste keer dat er zoveel recepten in mijn Valentijnsmenu staan. Ik heb mijn best gedaan, al zeg ik het zelf. Jullie hebben echt voor...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.492 andere abonnees

ARCHIEF