Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Hoewel deze hartige cannelé misschien eerder een herfstig recept is, deel ik het toch nu al. Vegetarische hapjes zijn altijd welkom, toch? Op een...
Vrijdagavond 1 april. Ik stap van de trein in Gent na een treinreis van meer dan 6 1/2 uur vanuit Montpellier. Het is ijzig koud en ik haast me naar...
Het verschil tussen een kok en een chef is voor mij dat een kok kan koken, maar dat een chef zelf nieuwe recepten kan creëren. Ik heb mateloos...
Wie mij volgt op Instagram zag het al passeren in mijn stories, ik was onlangs voor 2 dagen in Montpellier waar ik uitgenodigd was door Pink Lady....
Het was weer veel te lang geleden dat ik nog mijn maandelijkse kookles had. Eerst kwam Covid roet in het eten gooien - letterlijk en figuurlijk - en...
Normaal ben ik àltijd van mijn woord. Een gegeven woord is voor mij goud waard. Maar kijk, uitzonderingen bevestigen de regel, zeker? Amper een week...
"Je te contacte concernant la prochaine édition de notre magazine qui sortira mi-mai. Nous aimerions beaucoup y partager l'une de tes réalisations....
Ik heb geen barbecue (meer), maar dat belette me niet om deze Filipijnse sticky BBQ buikspek spiesjes te maken. Waarschijnlijk waren de buikspek...
Wanneer Luc De Laet een boekvoorstelling organiseert en je uitgenodigd wordt, dan MOET je daar naartoe, ook al moet je daarvoor een halve dag verlof...
Drie jaar lang was ik met veel plezier ambassadrice van Campina, maar daar zet ik nu een punt achter. Let op, ik blijf geweldig fan van het merk en...
Terwijl jullie dit lezen, zit ik in Montpellier voor een 2-daagse perstrip voor de Pink Lady appels. De boomgaarden staan er in bloei en ik ben er...
Is het bij jullie ook zo druk? Nu alles terug mag en kan, lijkt het wel of het allemaal niet snel genoeg kan gaan. Komt het doordat ik ouder word en...
Zoveeeeeeeel inspiratie en zoveeeeeeeel zaken die ervoor zorgen dat ik die niet kan maken: gebrek aan tijd is er een van, maar ook gebrek aan de...
Twee recepten en tweemaal foie gras? Yes, I can! Maar wel tweemaal totaal anders. Afgelopen woensdag ging het om foie gras mi-cuit verwerkt in een...
Ik ben net terug uit de Bourgogne en wat heb ik genoten! Voor mij was, is en blijft de Franse keuken mijn favoriete keuken. Voor wie wil zien waar...
Het mooiste compliment dat een kookboek kan krijgen? Dat is dat ik niet kan wachten tot ik het in mijn handen heb om er al een recept uit klaar te...
Normaal deel ik geen recepten op dinsdag. Nooit. Nog nooit gedaan in die 10 jaar dat ik aan het bloggen ben, maar vandaag heb ik niet 1 maar 2 goeie...
Al voor de 10de keer nodigde brouwerij Huyghe in Melle op internationale vrouwendag 15 vrouwen uit om Deliria, het zusje van hun paradepaardje (of...
Ik kan het niet. IK KAN HET NIET! Het = weerstaan aan kook- en bakboeken. Ik was onlangs bij A La Tarte en zag daar het boek Welkom in de wereld van...
Weet je waar ik gelukkig van word? Van een gepocheerd eitje waarvan het eigeel, wanneer je het opensnijdt, zo lekker uitloopt. Dus werd ik van deze...