Hap en Tap logo zonder streep
F*ck granola

Messy Chef Jelle Beeckman, F*ck granola

23 okt 2023 | Kookboeken, Reviews

He did it again! Na Lekker Normaal Abnormaal Lekker in 2020, Goei Eten 2 in 2021 en ’t Moe Maar Zo Goed Niet Zijn 3 in 2022, stond het in de sterren geschreven dat er ook in 2023 nog een boek van Jelle zou verschijnen. Jelle is de rijzende ster met zelfs een deelname aan De Verraders op zondagavond als kers op de taart. F*ck granola is dan al het vierde boek van mijn “blogzoon*”, dat betekent absoluut niet dat hij gaat vervelen of in herhaling valt. Integendeel. Hij blijft zichzelf heruitvinden. Een vierling om trots op te zijn!

F*ck granola

F*ck granola is – in tegenstelling tot zijn andere boeken – niet opgedeeld in hoofdstukken. Wat wel terugkomt, zijn zijn zotte creaties. Zeg nu zelf: een croque lasagne. Je moet toch echt de hersenkronkels van Jelle Beeckman hebben om dat te verzinnen? Nog zo een: worst met appelmoes-pizza. Of vol-au-vent lasagne. Hoe komt hij erbij? Hij blijft (me) verrassen!

F*ck granola

Onder het motto never change a winning team liet hij zich ook nu bijstaan door fotograaf Bram Debaenst én foodstyliste Els Sirejacob die topwerk leverden. Elk gerecht ziet er mouthwatering uit. Op naar nummer 5, zou ik zeggen!

F*ck granola

*In zijn eerste boek schreef Jelle dit in zijn dankwoord: “De vele collega-bloggers voor de dagelijkse inspiratie en feedback. Myriam, mijn blogmama, voor je raad en je altijd eerlijke mening.”

F*ck granola

Titel: F*ck granola is te koop in de boekhandel en online
Auteur: Jelle Beeckman
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
Formaat: 213 mm x 286 mm
Aantal pagina’s: 183
Prijs: 29,99 euro
ISBN: 9789464759839

F*ck granola

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.550 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Messy Chef Jelle Beeckman, F*ck granola

by Myriam Minne time to read: 1 min
0