Moulin rouge

door | sep 23, 2012 | Aperitief, Cocktails en tapjes

Dit recept printen? Print dit recept
Moulin rouge

De naam van mijn blog is Hap & Tap. Tot nu toe stonden er alleen maar hapjes of happen op. ’t werd dus de hoogste tijd om ook eens aan het tappen te slaan. En daarvoor had ik deze cocktail in gedachten. Die heb ik jaren geleden, in 2005 om precies te zijn, geproefd en die is mij altijd bijgebleven. Lekker verraderlijk en verraderlijk lekker! De ideale cocktail dus om een avondje onder familie of vrienden mee in te zetten. Proost!

Benodigdheden

1/6 deel Whisky
1/6 deel Abricot Brandy
1/6 deel Gin
1/6 deel grenadine
1/6 deel sinaasappelsap van bloedappelsienen
1/6 deel citroensap

Werkwijze

Koel de cocktail zeer goed op ijs en serveer in een longdrink of champagneglas.

Tip: voor wie het wat minder straf wil, gebruik wat meer sinaasappel- en citroensap en wat minder alcohol en minder grenadine.

Bron: recept van Dhr. Bostyns, leraar aan hotelschool Spermalie in Brugge.

Related Post

Hap en Tap Belgian food blog awards 2017

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 2.026 andere abonnees

Archief

  • 2021 (118)
  • 2020 (190)
  • 2019 (201)
  • 2018 (204)
  • 2017 (206)
  • 2016 (210)
  • 2015 (213)
  • 2014 (203)
  • 2013 (214)
  • 2012 (119)
Keukenrecepten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moulin rouge

by Myriam time to read: 1 min
0
%d bloggers liken dit: