Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Wanneer er een nieuw Vlaams bakboek verschijnt, dan roept dat constant "hebben, hebben, hebben!" in mijn hersenpan. En al helemaal wanneer dat...
Een watte? Babamisu? Nog nooit van gehoord. Logisch! Het is een samentreksel van een baba (zoals een baba au rhum) en een tiramisu. Mét koffiesmaak....
“Ik moet just niks”, part 2! Na mijn vegetarisch kersthapje van woensdag, deel ik vandaag weer een recept dat "very Xmassy" is. Want zeg nu zelf: is...
"Ik moet just niks", dat zijn de ondertussen legendarische woorden van Wout Van Aert. Wel, ik ga die herhalen. Vandaag én vrijdag. Ik moet just...
Er zijn 2 Waalse patisserie influencers die ik met veel plezier en vol bewondering volg: Stéphanie van Spatules et Fouets en Morgane van Morgane qui...
Herinneren jullie zich Hennie nog? Hennie is mijn Nederlandse What's app foodie friend die ik nog nooit in 't echt ontmoet heb, maar met wie ik...
Ik kom écht soms op de gekste manieren aan mijn recepten. Neem nu dit glaasje met tomatengelei, pastei van sardines en gele paprikaroom, dat vond ik...
Is er, voor Pasen, iets beter dan een taart met chocolade? Jaaaa, een taart met 3 x chocolade. Dat is deze tarte tout chocolat: een chocolade bodem,...
Wat een spetters zijn die chefs daar bij Spetters toch! Na de 3 bereidingen van krab stond er nog een recept in de Culinaire Ambiance dat er...
Ik begon op dit recept te broeden op 30 januari (!) toen ik bij Ann In De Keuken een hapje bestaande uit meringue van rode biet en foie gras zag...
Op 24 maart verklaar ik hier 's ochtends om 6u30 plechtig dat ik geen kookmagazines meer koop. Om 8 uur struin ik rond in een krantenwinkel in het...
Zelf recepten verzinnen is bijna nog leuker dan recepten zoeken en die maken. Het is iets wat ik dan ook alsmaar vaker doe en probeer. De ene keer...
Uiteraard kijk ik uit naar de lente. Al lijkt dat met deze uien Martini met een schuim van Comté en knapperige croutons misschien niet zo. Een...
Man, man, man! Of eigenlijk moet dat zijn: mal, mal, mal! Ik heb weer nieuwe mallen van Moldbrothers. Zes stuks om precies te zijn. Twee van die...
Holy krab! I'm back! En jawel, voor wie het zou gemist hebben, ik heb mijn Six Star medaille beet. Zestien jaar nadat ik in 2007 mijn eerste...
Ik heb niets met carnaval. Gelukkig maar he, je kan niet met alles iets hebben. Ik heb al genoeg affiniteiten: voetbal, lopen, koken en bakken,......
Dit recept voor wijtingtartaar met butternut is vrij simpel, snel klaar én lekkerrrrrr! Ik moet alleen een paar tips erover kwijt. De bloem van...
Afgelopen weekend was 't weer van kokenetenke bij mij thuis. Dat betekent op vrijdagavond naar Rob sjezen, al is sjezen een groot woord. Er stond...
Wanneer ik aan onbekenden* vertel dat ik marathons loop en een foodblog heb, krijg ik steevast de vraag of ik dan gezonde recepten deel op mijn...
Heb je weinig tijd, maar wil je je huisgenoten of vrienden toch verwennen met een mooi gerecht? Dan is deze langoustine en burrata tartaar ring jouw...