Hap en Tap logo zonder streep

Jaar: 2023

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Sarah Renson, Sweet Table

Sarah Renson, Sweet Table

Wanneer er een nieuw Vlaams bakboek verschijnt, dan roept dat constant "hebben, hebben, hebben!" in mijn hersenpan. En al helemaal wanneer dat...

Lees meer
Babamisu

Babamisu

Een watte? Babamisu? Nog nooit van gehoord. Logisch! Het is een samentreksel van een baba (zoals een baba au rhum) en een tiramisu. Mét koffiesmaak....

Lees meer
Wortel ‘Steak Tartare’

Wortel ‘Steak Tartare’

"Ik moet just niks", dat zijn de ondertussen legendarische woorden van Wout Van Aert. Wel, ik ga die herhalen. Vandaag én vrijdag. Ik moet just...

Lees meer
Tarte tout chocolat

Tarte tout chocolat

Is er, voor Pasen, iets beter dan een taart met chocolade? Jaaaa, een taart met 3 x chocolade. Dat is deze tarte tout chocolat: een chocolade bodem,...

Lees meer
3 x rode biet, 1 x foie gras

3 x rode biet, 1 x foie gras

Ik begon op dit recept te broeden op 30 januari (!) toen ik bij Ann In De Keuken een hapje bestaande uit meringue van rode biet en foie gras zag...

Lees meer
Tourbillon met frambozen

Tourbillon met frambozen

Op 24 maart verklaar ik hier 's ochtends om 6u30 plechtig dat ik geen kookmagazines meer koop. Om 8 uur struin ik rond in een krantenwinkel in het...

Lees meer
Wijtingtartaar met butternut

Wijtingtartaar met butternut

Dit recept voor wijtingtartaar met butternut is vrij simpel, snel klaar én lekkerrrrrr! Ik moet alleen een paar tips erover kwijt. De bloem van...

Lees meer

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.521 andere abonnees

ARCHIEF