Hap en Tap logo zonder streep

Nieuwe state-of-the-art champagne die rockt: D.Rock Brut gold Champagne

20 apr 2015 | Champagne, wijn & ander drinkbaar lekkers, Reviews

Donderdagmiddag. 20° Celsius. Stralend weer. Flessen champagne die veelbelovend staan te glinsteren in de lentezon. Letterlijk. En een overheerlijke 4-gangen lunch bereid door niemand minder dan Wout Bru geserveerd in Brasserie Bru by Suzy in Schilde. Het leven van een blogger kan toch schoon zijn!

 

Aanleiding voor deze perslunch was dus de voorstelling van de nieuwe D.Rock Brut gold Champagne, een exclusieve champagne die elegantie koppelt aan verfijning zowel op het vlak van smaak als op het vlak van design. Het resultaat is een bijzonder fijne champagne, een exclusieve mélange speciaal voor hen ontwikkeld door het Franse champagnehuis Bernard Remy en een luxefles, gespoten in goudkleur en herkenbaar aan een Franse lelie, volledig bezet met meer dan 1000 schitterende kristallen!

De ontwerpers van dit exclusieve champagnemerk hebben een beroep gedaan op de beste partners om tot een bijzonder resultaat te komen. D.Rock Brut gold champagne overtreft dan ook alle verwachtingen inzake smaak en design. Het merk wil niet enkel een uiterst verfijnde champagne bieden, maar speelt ook in op de trends van de exclusieve looks van de fles. De verpakking is op zich al een even bijzonder element waarmee men met plezier zal pronken op de feesttafel.

 

D.Rock Brut gold Champagne, een speciale afvulling gemaakt door het Franse champagnehuis Bernard Remy.

D.Rock is een fijne Brut Champagne, geproduceerd door het huis Bernard Remy dat gelegen is op enkele kilometers van de drukte van Reims en Epernay in een klein dorpje genaamd Allemant (Côte des Blancs).

Het champagnehuis beschikt over 11 hectaren wijngaarden, verspreid over verschillende regio’s van de champagnestreek met een breed scala aan druivenrassen, crus en terroirs. Dit laat hen toe om heel verfijnde champagnes te ontwikkelen die bekend staan omwille van hun subtiele en delicate aroma’s.

Voor D.Rock werd gekozen voor een unieke combinatie van 50% chardonnay en 50% pinot noir.

 

D.Rock Brut gold Champagne, een unieke gouden fles bezet met meer dan 1000 kristallen!

Het exclusieve ontwerp van de fles van D.Rock Brut gold Champagne, draagt tevens een sterk statement uit en maakt van deze fijne champagne een waar juweel. De fles is gespoten in goudkleur en voorzien van een apart logo in de vorm van een Franse lelie, volledig bezet met schitterende kristallen.
Elke D.Rock fles is als het ware uniek omdat dit ontwerp enkel mogelijk is door middel van handenarbeid.

Brasserie Bru by Suzy

Bij de voorstelling van een unieke champagne hoort een dito locatie. De nieuwe brasserie Bru by Suzy is zo’n locatie. Suzy Bru, de ex-vrouw van Wout, zet haar leven in de horeca voort met een eigen restaurant. De gerechten zijn een mix van brasserieklassiekers met een zuiderse twist. Wout stuurt tijdens de opstartperiode de zaak aan en dat hebben we geweten: de oesters op 3 wijzen, de zeebaars gemarineerd in passievruchtensap, de dorade met zeekraal of nog de chocoladetaart die Wout ons serveerde waren stuk voor stuk pareltjes die perfect pasten bij de ‘briljante’ fles!

 

www.d-rock.eu
www.hola-diamond.com

 

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.472 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Nieuwe state-of-the-art champagne die rockt: D.Rock Brut gold Champagne

by Myriam time to read: 2 min
0