Hap en Tap logo zonder streep
Moederdag

Moederdag? Wish je mama Luck, Joy, Zen & Love met chocola van Godiva

14 apr 2015 | Food, glorious food!, Reviews

De paaseieren zijn nog niet op of Godiva pakt al uit met een beperkte editie voor moederdag. Voor wie het merk niet zou kennen: Godiva Chocolatier is het ware verhaal van een artisanale chocolademaker wiens legendarische naam wereldwijd een symbool van luxe en prestige werd.

Alles begon in 1926 in Brussel, toen de familie Draps een atelier oprichtte voor het maken van chocolade en snoepgoed en daar “pralines” – typisch Belgische gevulde chocolaatjes – ging maken. Op veertienjarige leeftijd stapte Joseph Draps in het familiebedrijf. Enkele jaren later besloot hij een prestigieuze chocoladelijn te ontwerpen. Hij noemde deze Godiva, omwille van de internationaal herkenbare naam en de verwijzing naar de legende van Lady Godiva (een Angelsaksische adellijke dame die volgens een legende naakt door de straten van Coventry reed).

Vandaag is Godiva synoniem geworden van verfijning en innovatie. Het brengt het beste van België op de wereldmarkt. Godiva’s Chefs Chocolatier combineren betoverende smaken en fijne texturen. Zij gebruiken hun expertise om meesterwerkjes te maken met de fijnste ingrediënten.

Welnu, die speciale moederdagcollectie is zo’n meesterwerkje. De doos bevat 18 geassorteerde chocoladebonbons waarmee je je allerliefste mama, moeder of moeke op een originele maar vooral lekkere manier je liefde kunt betuigen, Les Messages Tout Chocolat:

Best wishes expressed as chocolate gifts.
Experience JOY in every bite.
Sense LOVE in each delicate detail.
Feel ZEN in this moment.
Find LUCK in this beautiful box.
These are the wishes I have for you.

De JOY pralines combineren appel en karamel. LOVE bevat een lichte en romige aardbeien ganache verrijkt met aardbeienjam. Helemaal ZEN word je van de groene matchathee in combinatie met een romige macadamianotenpasta. En voor LUCK zorgen koffie en hazelnoten.

Oh ja, er is ook een Franstalige versie voorzien: Amour, Bisous, Pour toi en Merci.

Met deze elegante, stijlvolle doos vol chocolade heerlijkheden is de boodschap duidelijk voor je lieve mama. De chocolate boxes kosten € 24,50 en zijn vanaf mei 2015 verkrijgbaar in alle Godiva winkels.

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.533 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Moederdag? Wish je mama Luck, Joy, Zen & Love met chocola van Godiva

by Myriam time to read: 1 min
0