Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio's van AEG in Evere. Niet om er de ovens te ontdekken, want dat deed ik eerder al. Neen, deze keer...
Jarenlang had ik een abonnement op de Culinaire Ambiance tot ik een beetje uitgekeken raakte op het maandblad en mijn abonnement...
Vertelde ik jullie al dat ik Dol ben op Frankrijk? Die hoofdletter aan Dol is geen vergissing. Ik houd van alles wat Frans is: de taal,...
Vorige week woonde ik (alweer) een super kookdemo bij bij Peggy in Brugge. Ik draai er mijn hand niet voor om 70 km te rijden naar een...
Volta is al 8 jaar een gevestigde culinaire waarde in Gent. Na een succesvolle start onder leiding van chef Olly Ceulenaere (ondertussen al enkele...
Als je zondigt, zondig dan goed. Da’s mijn motto! Met deze limoncello meringue cake zondig je meer dan goed. De Belgische aardbeien zijn...
Een bloggers wedstrijd met Marlène® appels waarmee er een reis te winnen is naar Zuid-Tirol (plaats waar de appels vandaan komen) voor...
De wedstrijd van Tarte à Moi is volop aan de gang. Uit de 295 ingezonden recepten werden er 10 recepten geselecteerd en die werden...
Dit recept voor Kilpatrick oesters is zowat het kortste recept op mijn blog, denk ik. 4 ingrediënten, 2 stappen, meer is er niet nodig...
Deze meringuetaart is de ideale taart om je restjes chocolade van Pasen weg te werken - mocht je die hebben - want het maakt helemaal...
Mannekes, ik heb een nieuw fototoestel (voor de kenners: een Sony A7R met een FE 4/24-70 lens). Mijn 20-jaar oude Canon mag met pensioen, na de vele...
Deze burrata, poeder van zwarte olijf, tomatencrunch en pesto is eigenlijk een veredelde versie van tomaat mozzarella. Niet min, niet...
Herinneren jullie zich mijn bezoek aan het chocoladesalon nog? Ik ging toen naar huis met 4 nieuwe kookboeken onder de arm. Wel, dat was...
Street food is normaal niet mijn ding. Maar deze steamed buns achtervolgen mij nu toch al een tijdje. Figuurlijk he! 't is niet zo dat...
"Chocolate is a delicious cure for a bad (Mon)day." I couldn't agree more. Heb ik een slechte dag (wat gelukkig niet zo vaak voorkomt), dan vind ik...
Wanneer 3 collega’s (Pieter-Jan, Sara en Yulia) me meermaals zeggen dat deze rabarbertaart razendlekker was (Yulia zei zelfs dat dit een...
Op 17 december maakte ik de belofte dat ik deze romige aspergesoep met Zeeuwse gerookte paling, garnaaltjes en een zachtgekookt eitje...
Driemaal is scheepsrecht! Dit fris komkommersoepje met gemarineerde sardines is het derde (en voorlopig laatste) recept uit het lentenummer van...
Wanneer je Het Belgisch Bakboek van Stefan Elias, De Bakbijbel van Rutger van den Broek en Patisserie en ander Fijn Gebak van Eddie Benghanem in je...
Weekenden vol (verplichte) activiteiten, 's avonds geen tijd om te koken wegens niet of te laat thuis,... Met als gevolg: geen eigen recepten meer...