Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Als er iets in mijn hoofd zit, dan zit het niet in mijn ***. Woensdagavond voor het slapengaan blader ik nogmaals door het nieuwe lente...
Een paar jaar geleden ging ik een challenge aan om élk gerecht te maken uit het lentenummer van de Knack Weekend, want élk gerecht sprak...
Vorige week was ik uitgenodigd voor een foodpairing workshop met lamsvlees. Organisator: Delhaize. Place to be: Les Secrets du Chef, in het nieuwe...
Ik lust geen thee. Niet warm en niet koud. De enige uitzondering is af en toe een rode vruchten thee met een ton suiker in. Vraag me dus...
Dit recept voor witte chocolademousse hebben jullie te danken aan Facebook. Euh? Hoezo? Wel, dankzij Facebook ben ik terug in contact gekomen met...
Houden jullie van geitenkaas? Lees dan verder. Niet? Dan moet je deze week mijn blog niet meer bezoeken, want zowel vandaag als vrijdag...
Vorige week deelde ik op mijn Facebook pagina een oproep dat de tv-zender Vier terug kandidaten zoekt voor het 2de seizoen van Bake Off Vlaanderen....
Het Centrum voor Volwassen Onderwijs, kortweg CVO, van Hotelschool Spermalie in Brugge vierde vorige week z’n 40 jarig-bestaan. En zoals je van een...
Tiramichoux! Als dat geen heerlijke naam is! Ik ontdekte het recept eerder toevallig. Ik kreeg een mailtje van Uitgeverij Lannoo met de...
Donderdagavond is voor een select publiek het 5de Chocoladesalon van start gegaan in sheds 3 en 4 van Tour & Taxis in Brussel. Hoewel ik een...
Er zijn van die winkels waar ik NIET mag komen of ik laat er een half maandloon achter... Dhondt is er één van. Nu heb ik de brute pech...
Bloedsinaasappel is samen met vijgen en granaatappel mijn favoriete fruit. Niet het fruit dat ik het liefste eet, maar het fruit dat ik het mooiste...
Dinsdag 20 februari, St. Martens-Latem, 15u59. Ik stap in mijn auto, net op tijd voor het journaal. “Het wordt een bijzonder zware avondspits. Door...
Deze perenclafoutis met honing bakte ik al op 13 januari, maar steeds kwam er iets anders tussen, waardoor het pas nu eindelijk lukte om...
Naast mijn kooklessen aan hotelschool Spermalie volg ik links en rechts nog regelmatig een les. Een van die plaatsen waar ik regelmatig...
Kan ik met pensioen gaan? Nu? Please! Niet dat ik me te oud voel om te werken, zenne. Verre van! Maar ik wil bakken én koken én bakken....
Dit recept voor Zeeuwse mosselen met venkel, Ricard en vanille hebben jullie te danken aan mijn bezoekje aan de kringloopwinkel in...
Ik heb in mijn lange bakcarrière al veel deegjes gekneed en taartbodems gemaakt, maar de perfecte taartbodem, die kwam ik nog niet...
Beter dan dit gaat het niet worden. Kan het niet worden! Dit rundvlees is het beste rundvlees dat ik OOIT gegeten heb! (Vergeef me de...
Donderdag 8 februari. Chic, Chic, Chocolat, een van mijn favoriete Franse blogsters publiceert het recept voor flan met kokos en limoen....