Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
David Selen is almost back in business! Na het sluiten van zijn restaurant in Bissegem, waar ik al sinds 2011 elke maand met een paar...
Ik liet al een paar visjes op, maar vandaag gooi ik het hele verhaal eruit: ik ben finaliste van de Tarte à Moi wedstrijd!!!!! Een tijdje geleden...
Er zijn dingen waaraan ik niet kan weerstaan. Wanneer ik ze zie, moet ik ze kopen, ook al heb ik niet meteen een recept voor ogen. Dat...
Mannekes, ik wil jullie niet opjagen, maar toch ga je snel moeten zijn! Supersnel! Het seizoen van de sint-jakobsnoten is immers bijna...
Elk jaar probeer ik tenminste 1 recept te bloggen met de vis van het jaar van VLAM. Maar de tijd vliegt zo snel dat ik dat vorig jaar...
Tijdens de boekvoorstelling van het Belgisch Bakboek van Stefan Elias in Gent liep ik Nathalie tegen het lijf. Nathalie is een foodie met...
Of ik gezien mijn hoge leeftijd en mijn vele jaren aan de hotelschool nog wel iets bijleer? Tuurlijk wel! Afgelopen week nog. Ik had het...
Sorry, sorry, sorry! Na dit paasnestje is 't gedaan met paasrecepten. Dan ga ik terug over naar de orde van de dag met o.a. een heerlijk...
Ik wil me nu al verontschuldigen voor de overload aan zoete paasrecepten op mijn blog. Nu en de komende dagen. Het is tenslotte maar 1...
Je hebt uitnodigingen en uitnodigingen. Maar als er een mail in je mailbox valt met de vraag of je deel wil uitmaken van een select clubje van...
Ik ben dol op oude desserts in een modern jasje, zoals deze Crêpes Suzette nieuwe stijl. Zo zie ik mezelf ook wel een beetje: oud, maar...
Na het receptje met St. Môret werd mij gevraagd om ook nog eentje te creëren met de (tamelijk nieuwe) abdijkaas Pavé à la Leffe. Nu kon...
Ik ben er dol op wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen en dat was afgelopen weekend het geval. Eerst was er de fles rum die mijn...
Wat kook ik voor gasten? Onlangs had ik visite en terwijl ik heel de dag druk bezig was in mijn keuken, bedacht ik dat jullie het misschien wel leuk...
Jullie kennen mij na bijna 5 jaar ondertussen al een beetje... Liever een 'briochestuutje' met boter dan een kom havermout. Liever een...
Jullie reacties op mijn recept van de zeebarbeel waren duidelijk: jullie hebben lak aan de minder goede kwaliteit van mijn foto en...
Ik vertelde jullie al dat ik onlangs het geluk had om nog eens een les te mogen bijwonen bij mijn favoriete chef, Jo Nelissen. Hij...
Na mijn eerste test waarin ik een sabayon bereidde in de Magimix Cook Expert en de Thermomix was het de hoogste tijd om een nieuw recept uit te...
Ik bak graag brood. En al helemaal als dat brood een speciale vlechtvorm krijgt. Denk maar aan mijn vlechtbrood met desem of mijn pane bianco gevuld...
Ik blog bitter weinig over mijn lessen aan Spermalie. Toch niet over mijn maandagcursus: 'Modetrends'. Mijn bakrecepten van de donderdag...