Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Het zou een trend worden in 2017, las ik ergens in het begin van het jaar in een of ander magazine: groenten in desserts. Nu ben ik geen trendvolger...
Vorige week was ik uitgenodigd in restaurant A Priori in Haaltert - 1 ster in de Michelingids - om er kennis te maken met een nieuwe vleessoort:...
Het is bijna lente. En morgen is het International Day of Happiness. Dus vind ik het gepast om deze boterbloemen te bloggen. Voor mij...
Ik zit de laatste tijd constant met mijn neus in recepten. Da's altijd al zo geweest, maar nu nog meer dan anders, want ik moet voor 2...
Constant ben ik met eten bezig. C-O-N-S-T-A-N-T zit ik met mijn neus in kookboeken, -tijdschriften of op foodwebsites. Zowel voor privé...
De tijd dat sous-vide garen enkel voorbehouden was voor topchefs in luxerestaurants in Barcelona ligt al lang achter ons. Er komt helemaal geen...
Wat is het toch een kleine wereld! Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een dame met wie ik 4 of 5 jaar geleden eens gefietst...
Varkenshaasje is het edelste stukje varkensvlees. Lekker mals en zalig zacht van smaak. Het mag dan ook gerust een beetje rosé gebakken...
Vorige zomer ging ik (voor 't eerst, maar zeker niet voor 't laatst) naar de antiekmarkt in Tongeren en kocht daar een paar stokoude...
Soms moet een mens al eens geluk hebben. Wel, ik hàd geluk. Even een flashback naar vorig jaar. We noteren Porto, 2 november. Mijn gsm gaat af,...
Ik hoef jullie geen rad voor de ogen te draaien: deze appeltaart à l'ancienne is veel werk! Je moet crème pâtissière maken. En...
In december ging ik koken in de Le Creuset winkel in Antwerpen, kwestie van de Christmas shopping wat op te leuken. (Volledig terzijde,...
Sorry Dr. Oetker. Sorry Wagner. Sorry Carrefour, Delhaize en AH... Ik verontschuldig mij nu al voor de dip die jullie gaan zien in de...
Er zijn van die kookboeken die ik MOET hebben van zodra ze verschijnen. Van de eerste dag. Zoals mijn dochter dolblij kan worden van de langbegeerde...
De krokusvakantie is begonnen, maar het ziet er niet naar uit dat het lenteweer wordt... In plaats van naar buiten te trekken met de...
Ik heb morgen 'hoog bezoek'. 't is te zeggen: ik krijg vrienden over de vloer die heel vaak in de meest chique restaurants gaan eten,...
Ik nam onlangs een abonnement op Foodies. Ik koop het magazine toch elke maand en zo'n abonnement is dan nog zo handig én voordelig. De...
Wanneer je een uitnodiging krijgt van Marijn Coertjens, bronzen medaillewinnaar van de World Chocolate Masters 2015, om zijn nieuwe patisserie en...
Soms, heel soms, gebeurt het dat een kookvriendin een nieuw boek sneller heeft dan ik. Het is een zeldzaamheid, maar het gebeurt. Zo...
Normaal start ik van een recept en begin dan na te denken over hoe ik dat ga presenteren. Maar deze keer was dat omgekeerd. Mijn collega...