Hap en Tap logo zonder streep
spar

Vers van de pers? Nee, nee, vers van Spar!

2 nov 2015 | Reviews, Varia

Ik krijg soms de gekste vragen en voorstellen in mijn mailbox. Vaak heel leuke, maar heel af en toe ook best lastige. Zo kreeg ik onlangs volgend veelbelovend mailtje: “Binnenkort krijg je van ons een “Spar Bag” opgestuurd, een kennismakingspakket met verse en gekoelde producten van het huismerk Spar. De bedoeling is dat je met dit pakket iets leuks doet op je blog, want er komt nog een vervolg… ;-)” Tot zover, leek het me wel leuk. Maar… je voelt het al… toen ik ook daadwerkelijk de Spar Bag kreeg, krabde ik toch even serieus in mijn haar…

Eerst verklap ik je wat er in de begeleidende brief stond… kwestie van de spanning op te bouwen:

“Beste blogger,

Bij deze de langverwachte Spar Bag!

Onze koeltas is een kennismakingspakket met de verse en kwaliteitsvolle ingrediënten van het Spar huismerk. Deze bag is ook meteen jouw lotje voor onze “Kook je in Kook”-actie.

“Kook je in Kook”? Met de bloggers die de leukste, origineelste, zotste posts bloggen over onze Spar Bag gaan we verder in een tweede fase. Hierin krijgen jullie een aankoopbon toegestuurd waarmee jullie kunnen shoppen in de dichtstbijzijnde Spar van de Colruyt Group (zie www.sparretail.be). De bedoeling is dan om met die aangekochte ingrediënten een lekker en origineel recept klaar te maken met het oog op Kerst en Nieuwjaar. Het KOOKteam van Spar beoordeelt de recepten en de winnaar krijgt een volledige reportage over zijn/haar blog in KOOK/A TABLE, het eigen magazine van Spar.”

En dan nu… tadaaaaaa… de inhoud van de fameuze bag: 1 zak slamix, 1 pakje melkerijboter, 1 bokaaltje room, 1 pakje gerookte zalm, 1 doosje sprotjes, 1 doosje verse kaas, 1 pakje antipasto charcuterie, 1 pakje met 2 vegetarische burgers, 1 doosje wafels en een doosje heilbotsalade, allemaal van het huismerk Spar.

 

What the F***? Uiteraard wil ik graag met een reportage in de Kook! Heel graag zelfs! Maar geen idee hoe ik iets originelers dan toastjes kon bedenken met die ingrediënten. Tot ik woensdag, tijdens een saai moment in de match Club – OHL (en spijtig dat ik het moet zeggen, maar zo waren er wel meerdere) een ingeving kreeg: ik zou het SPAR-logo maken met de ingrediënten uit de bag. Nu heeft mijn moeder mij altijd ingeprent om niet te spelen met eten: “denk aan die kindjes in Afrika die niets hebben”, ik hoor het haar nog zeggen. Dus geen gekke dingen, want het bord moest – allez wat erop lag – na de “fotoshoot” wel nog eetbaar zijn…

Was ik even blij dat dit een opdracht was voor Spar en niet voor een andere warenhuisketen met 8, 9 of 11 letters! Vier letters was al meer dan genoeg voor mijn niet zo knutselgrage vingers… Maar allez, opdracht volbracht en ook mijn moedertje kan tevreden zijn: ik at mijn bord daarna netjes leeg.

Benieuwd of ik hiermee de volgende ronde haal… Wat denken jullie?

#sparbag #primetimegroup

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.376 andere abonnees

ARCHIEF

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

2 Reacties

  1. fiekefatjerietjes

    Leuk gedaan! Veel succes, ik duim mee dat je de volgende ronde haalt!

    Antwoord
  2. Hap & Tap

    Dankjewel, Fieke, heel lief van jou! x

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

We are on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vers van de pers? Nee, nee, vers van Spar!

by Myriam time to read: 2 min
2