Hap en Tap logo zonder streep

Homemade Raffaello’s

13 jun 2014 | Sneukelingskes, Zoet

Eind 2012 maakte ik een nieuwe rubriek aan, ‘Sneukelingskes’, zeg maar lekkers voor bij de koffie. Toen ik vorige week dit recept zag passeren op Facebook bedacht ik meteen dat dit een must-make was voor die rubriek die tot nu, ocharme, 1 eenzaam receptje van chocolade- en chilitruffels bevatte.

Wel, ik heb het me niet beklaagd. Deze zijn zo mogelijk nog lekkerder dan de originele!

Nodig

250 g geraspte kokos
200 g gesuikerde gecondenseerde melk
Hele amandelnoten (ik kocht gesuikerde amandelen met vanillesuiker)

Bereiding

Meng 200 g geraspte kokos met de gesuikerde gecondenseerde melk. Laat de mengeling gedurende 1 uur rusten in de koelkast.

Maak nu kleine bolletjes (ca. 4 cm diameter) en stop in het midden een hele amandel. Rol deze bolletjes in de rest van de geraspte kokos en zet nog minstens 2 à 3 uur koel weg.

Bron: recept gevonden op Facebook in de groep Faim de loup: gourmand et surtout curieux.

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

ARCHIEF

4 Reacties

  1. Walter

    Heel tof

    Antwoord
  2. Christel

    Ze zijn super lekker!
    En vlug gemaakt ?

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Super Christel dat je zo’n oud recept geprobeerd hebt!

      Antwoord

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Homemade Raffaello’s

by Myriam time to read: 1 min
4