Hap en Tap logo zonder streep
Ontbijt

Ontbijt van Jimelly’s, da’s begot niet mis!

14 sep 2015 | Restokes, speciaalzaken & kookwinkels, Reviews

Twee weken geleden alweer, meer bepaald op zondag 30 augustus, mocht ik de ontbijtservice van Jimelly’s uittesten. Ik krijg wel vaker leuke voorstelletjes in mijn mailbox, maar dit was er toch eentje dat er voor mij uitsprong. Ik ben immers een echte ontbijtmadame. Zelfs tijdens een drukke werkweek kom ik het huis niet uit voor ik minstens 2 boterhammen en een plat kaasje achter de kiezen heb. Maar als ik veel tijd heb, zoals op reis of in het weekend, dan kan ik echt ùren aan de ontbijttafel blijven plakken. Krantje, koffietje, koffiekoekske, muziekje op… dan laat ik de boel de boel en geniet met volle teugen van deze me-time.

Wel, met de King Size mand die de goedlachse jongeman mij stipt volgens afspraak om 8u30 had afgeleverd, kon ik wel even verder. Alles zat erin, echt àlles dat je nodig hebt voor het ontbijt en nog veel meer…  2 malse sandwiches, 2 chocoladekoeken, 4 pistolets, 2 croissants, 2 flesjes Cecemel, 2 flesjes Looza sinaasappelsap, 8 sneetjes Leerdammer, 3 sneetjes Herta ham Superieur, een potteke Nutella, 2 Activia yoghurts, 2 chocolademousses van La Laitière, 2 doosjes Kellogg’s Loops en Pops, 2 potjes fruit, speculoos pasta, speculoos koekjes, peperkoek, confituur, suiker, melk, boter, koffie, thee, repen Jacques chocolade tot en met een fles frisse Cava en de krant van mijn keuze toe!

Alles was supervers en van prima kwaliteit: de pistoletjes lekker krokant en de croissants uit het juiste bladerdeeg (lees: met échte boter) gebakken. Na een chocoladekoek, een pistolet met confituur en kaas, een croissant, een yoghurt en een potje chocolademousse (ah ja, wat hadden jullie nu verwacht?), kon je mij rollen…

Met een goedgevulde maag en een beetje tipsy van de cava, reed ik, correctie: reed mijn dochter meteen na het ontbijt (eigenlijk moet ik hier al van een brunch spreken, want het was ondertussen al voorbij 11u) naar het Jan Breydel stadion om er blauw-zwart aan te moedigen tegen Standard. Het werd een historische dag, want ik zag mijn ploeg met 7-1 (!) winnen. De mannen hadden precies ook goed ontbeten. 😉 Ondertussen sta ik echter al terug met beide voetjes op de grond na de nederlaag tegen rode lantaarn Moeskroen afgelopen weekend…

Jimelly’s levert ontbijt aan huis in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Een ontbijt aan huis wordt in de meeste gevallen cadeau gedaan ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum, geboorte, trouw, moederdag, vaderdag,…

Er zijn 3 verschillende ontbijtmanden en 1 ontbijt voor de kindjes.
De levering kan elke dag, 7 dagen op 7 en dit steeds vanaf 7u voor de vroege vogels tot 13u voor de langslapers. Met het bestelformulier kan een tijdstip naar keuze geselecteerd worden wanneer het ontbijt moet geleverd worden.

Meer info
www.jimellys.be
www.facebook.com/jimellys
Groenstraat 223, Aalst
0483 44 36 68
E-mail: info@jimellys.be

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.391 andere abonnees

ARCHIEF

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

4 Reacties

 1. Heidi

  Heerlijk! Jammer dat ze niet tot in Oostende leveren want lijkt me wel fijn, zo'n verwennerij 🙂

  Antwoord
 2. Unknown

  Voor leveringen in het Brussels Regio bestaat er Cocooning Breakfast sinds 2006
  Thuislevering van ambachtelijke en gepersonaliseerde ontbijtmanden/ontbijtkorf. Origineel idee voor verjaardagscadeau, Moederdag, Vaderdag, St-Valentijn, ontbijt op bed, romantisch ontbijt, enz.
  Ook levering van ontbijten aan bedrijven. ideaal voor vergaderingen, incentives, klanten cadeau's, marketing acties, enz.

  Antwoord
 3. Van de Velde

  was super lekker toppieee

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

We are on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Ontbijt van Jimelly’s, da’s begot niet mis!

by Myriam time to read: 2 min
4