Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

door | mei 1, 2016 | Reviews, Varia

Dit recept printen? Print dit recept
Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

Vandaag viert Hap & Tap al zijn vierde blogverjaardag. Stel je voor! Ik herinner het me nog alsof het gisteren was: ik was net terug van de Between 2 Oceans marathon, geen echte marathon, maar een wedstrijd over 56 km in Zuid-Afrika met een bijzonder heuvelachtig parcours. Ik had heel de winter niks anders gedaan dan getraind, getraind, gelopen en getraind. Vijf dagen per week. Afstanden tot 44 km. Ik kwam terug en ja, wat nu? Het zwarte gat lonkte… Alhoewel, neen, ik geloof niet in het zwarte gat. Ik geloof alleen in blauw-zwart. ūüėČ (Voor wie dit niet begrijpt, blauw-zwart zijn de kleuren van mijn favoriete voetbalteam, Club Brugge).

 

Between 2 Oceans

 

En zo gebeurde het: 1 mei, een vrije dag with nothing special to do… Uiteraard was ik bezig in mijn keuken √©n op Facebook. Ik ben altijd al het Facebook type geweest, ook lang voor ik aan de slag ging¬†als community manager. En toen stelde ik domweg de vraag aan mijn FB-vrienden: “Wat denken jullie: ik heb zin om een foodblog te beginnen…” De reacties waren uitbundig en dus begon ik. Zonder plan. Zonder naam. En vooral zonder fotografiekennis. Koken, dat kon ik. Schrijven, dat ook. Foto’s maken, dat was andere koek…¬†Hoe ik ooit mijn eerste foto’s heb durven posten, ik snap het nog altijd niet. Maar kijk, ondanks het feit dat ze foeilelijk waren, sloeg mijn blog aan.

 

Tiramisu glacé

 

Ondertussen zijn we al vier jaar verder. Wat gaat de tijd toch snel. Nooit had ik gedacht dat deze blog zo’n impact op mijn leven zou hebben. Ik heb er zelfs mijn huidige job aan te danken!! Zotjes, niet?¬†Maar nog veel meer dan dat: ik kwam op plaatsen waar ik anders nooit¬†zou geweest¬†zijn en, nog¬†leuker, ik leerde gigantisch veel nieuwe mensen kennen: medebloggers, PR-medewerkers, ‘fans’,… Ja, dat ook. Er zijn mensen die mij ‘volgen’ en alles lezen wat ik schrijf. Hoe gek is dat?

Een verjaardag is ook een uitgelezen kans om vooruit te blikken. Vind ik het nog plezant? Absoluut! Ga ik nog door? Jazeker! Ik heb nog ‘duusd’ dingen die ik wil doen, waaronder… tromgeroffel… spanning opdrijven… tadaaaaa… een boek maken. Wie schrijft, die blijft, maar nog meer als dat geschreven woord op papier staat. En dus staat er een boek op stapel. Neen, geen uitgeverijen en grote oplagen. Maar kleinschalig, zoals ik gestart ben en we zien wel wat het geeft. Wordt binnenkort vervolgd. Ik licht alvast een tipje van de sluier op…

 

Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

Maar¬†bij een verjaardag horen ook geschenken. Niet voor mij, maar voor jullie! Dankzij mijn Neckermann ambassadeurschap mag ik een reischeque van 200 EUR weggeven! Wil je die in de wacht slepen, check dan mijn Facebook pagina en doe wat je gevraagd wordt. ūüėČ Deelnemen kan tot en met 5 mei. Op 6 mei maak ik de winnaar bekend. Good luck!

 

Blogverjaardag

 

Related Post

Hap en Tap Belgian food blog awards 2017

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 2.025 andere abonnees

Archief

  • 2021 (120)
  • 2020 (190)
  • 2019 (201)
  • 2018 (204)
  • 2017 (206)
  • 2016 (210)
  • 2015 (213)
  • 2014 (203)
  • 2013 (214)
  • 2012 (119)
Keukenrecepten

15 Reacties

  1. Charlotte Vanvinckenroye

    Beste Myriam,
    Ik volg je nog maar recent maar ben absoluut blij dat ik je gevonden heb. De receptjes, de tips en tricks, de vele grappige hartverwarmende en inspirerende anekdotes… De MyMi-wereld is er eentje waar het aangenaam vertoeven is. Gefeliciteerd met het vierde levensjaar van je blog – ik hoop ze nog lang te kunnen volgen.

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Wat een leuke reactie van je, Charlotte! Voor dit soort berichtjes, daar doe ik het voor!
      Liefs
      Myriam

      Antwoord
  2. Annelies

    Wow, proficiat Myriam! Ik kijk al uit naar het boek, jij signeert dan wel een exemplaartje voor mij hé! ?

    Gelukkge vierde verjaardag, doe er nog minstens zoveel bij!

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Uiteraard, Annelies. Uiteraard en ik doe er nog een heel speciale boodschap bij voor jou! x

      Antwoord
  3. Hilde De Rieck

    Dag Myriam

    Van harte proficiat met 4 jaar Hap & Tap!

    Je kooktalent in combinatie met je talent als “seriewoordenaar” is uniek.

    Groetjes,
    Hilde

    Antwoord
  4. Willem Blom

    Geachte mevrouw Minne, beste Myriam,

    Van Harte gefeliciteerd met deze mijlpaal maar wil u vragen om vooralsnog achter de 4 wat nulletjes te plakken zodat wij verzekerd zijn van culinaire feedback en inspiratie om de weekenden smaakvol te vullen.

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Dag Willem
      Geen mevrouw zenne! Dan voel ik me zo oud. ūüėČ
      En ja hoor, ik ga nog even door.
      Het motto van ‘mijn’ voetbalploeg is momenteel #bluvngoan, wel dat ben ik zelf ook van plan. ūüėČ
      Liefs
      Myriam

      Antwoord
  5. Carola

    Hoi Myriam, gefeliciteerd met je blog! Een blog vol enthousiaste verhalen, positief, inspirerend en altijd origineel. Ben benieuwd naar je dessertboek! Komt dit ook uit in Nederland? En anders ga ik gewoon onze landgrens weer eens snel voorbij.
    Groetjes Carola

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Hoi Carola
      Bedankt voor je positieve reactie. Jij bent een van die mensen waarvan ik blij ben dat ik die via mijn blog heb leren kennen!!
      Het boek zal online verkrijgbaar zijn. ūüôā
      Liefs
      Myriam

      Antwoord
  6. chantal wanzeele

    Hallo Myriam,
    dikke proficiat met je 4e verjaardag !!
    altijd opnieuw is het lezen van je blog een leuke verademing tussen het werken door…
    fijne, vlotte manier van schrijven, goede recepten, doe zo verder ………
    reserveer maar al een boek voor mij, want ik ben grote fan !
    Proficiat ,
    Chantal

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Dankjewel, Chantal, voor zo’n fijne reactie!
      Daarvoor doe ik het. ūüôā
      Liefs
      Myriam

      Antwoord
  7. fieke

    Proficiat met je blogverjaardag! Ik kom hier graag lezen, en ben heel benieuwd naar je dessertenboek :-). Succes daarmee!

    Antwoord
    • Myriam Minne

      Dankjewel, Fieke. Ik een boek als baby en jij een échte baby! Jij ook succes!

      Antwoord
      • fieke

        Bedankt :-).
        Ik droom er ook wel van om ooit een desserten(e-)boek te maken, maar dat zal nog niet voor meteen zijn. Ooit, ooit :-).

        Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

by Myriam Minne time to read: 2 min
15
%d bloggers liken dit: