- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

Vandaag viert Hap & Tap al zijn vierde blogverjaardag. Stel je voor! Ik herinner het me nog alsof het gisteren was: ik was net terug van de Between 2 Oceans marathon, geen echte marathon, maar een wedstrijd over 56 km in Zuid-Afrika met een bijzonder heuvelachtig parcours. Ik had heel de winter niks anders gedaan dan getraind, getraind, gelopen en getraind. Vijf dagen per week. Afstanden tot 44 km. Ik kwam terug en ja, wat nu? Het zwarte gat lonkte… Alhoewel, neen, ik geloof niet in het zwarte gat. Ik geloof alleen in blauw-zwart. 😉 (Voor wie dit niet begrijpt, blauw-zwart zijn de kleuren van mijn favoriete voetbalteam, Club Brugge).

 

Between 2 Oceans

 

En zo gebeurde het: 1 mei, een vrije dag with nothing special to do… Uiteraard was ik bezig in mijn keuken Ă©n op Facebook. Ik ben altijd al het Facebook type geweest, ook lang voor ik aan de slag ging als community manager. En toen stelde ik domweg de vraag aan mijn FB-vrienden: “Wat denken jullie: ik heb zin om een foodblog te beginnen…” De reacties waren uitbundig en dus begon ik. Zonder plan. Zonder naam. En vooral zonder fotografiekennis. Koken, dat kon ik. Schrijven, dat ook. Foto’s maken, dat was andere koek… Hoe ik ooit mijn eerste foto’s heb durven posten, ik snap het nog altijd niet. Maar kijk, ondanks het feit dat ze foeilelijk waren, sloeg mijn blog aan.

 

Tiramisu glacé

 

Ondertussen zijn we al vier jaar verder. Wat gaat de tijd toch snel. Nooit had ik gedacht dat deze blog zo’n impact op mijn leven zou hebben. Ik heb er zelfs mijn huidige job aan te danken!! Zotjes, niet? Maar nog veel meer dan dat: ik kwam op plaatsen waar ik anders nooit zou geweest zijn en, nog leuker, ik leerde gigantisch veel nieuwe mensen kennen: medebloggers, PR-medewerkers, ‘fans’,… Ja, dat ook. Er zijn mensen die mij ‘volgen’ en alles lezen wat ik schrijf. Hoe gek is dat?

Een verjaardag is ook een uitgelezen kans om vooruit te blikken. Vind ik het nog plezant? Absoluut! Ga ik nog door? Jazeker! Ik heb nog ‘duusd’ dingen die ik wil doen, waaronder… tromgeroffel… spanning opdrijven… tadaaaaa… een boek maken. Wie schrijft, die blijft, maar nog meer als dat geschreven woord op papier staat. En dus staat er een boek op stapel. Neen, geen uitgeverijen en grote oplagen. Maar kleinschalig, zoals ik gestart ben en we zien wel wat het geeft. Wordt binnenkort vervolgd. Ik licht alvast een tipje van de sluier op…

 

Mijn 4de blogverjaardag + WIN!

Maar bij een verjaardag horen ook geschenken. Niet voor mij, maar voor jullie! Dankzij mijn Neckermann ambassadeurschap mag ik een reischeque van 200 EUR weggeven! Wil je die in de wacht slepen, check dan mijn Facebook pagina en doe wat je gevraagd wordt. 😉 Deelnemen kan tot en met 5 mei. Op 6 mei maak ik de winnaar bekend. Good luck!

 

Blogverjaardag

 

Related Post