International Picnic Day + winactie

Vandaag is het International Picnic Day. (Bizar he, dat picnic in het Engels zonder k geschreven wordt?) Wat een fijn initiatief vind ik dat: iedereen weg van achter de computer en hop naar buiten, het park in, lakentje uitspreiden en samen smullen van allerlei lekkers. Al vrees ik écht wel of die Picnic Day gaat aanslaan in België. Eerst en vooral is de regen de grote spelbreker én dan is er ook nog koning voetbal die – figuurlijk – roet in het eten komt gooien… Gelukkig is het International Picnic Day en niet National Picnic Day en zullen die picknicks in zonniger oorden wél volk lokken. (Zoals in Italië bv., waar de Azzurri zich al geplaatst hebben voor de volgende ronde van het EK ten koste van onze Rode Duivels en waar waarschijnlijk spontaan menig feestje rond de picknickmand zal ontstaan)…

Nu, ik laat het niet aan mijn hart komen, want… ik mag van Rosti Mepal twee JustWater drinkflessen weggeven. De flessen zijn beschikbaar in 4 leuke kleurtjes die zelfs de hardnekkigste wolken wegjagen: lime, aqua, pink of wit. De flessen zijn duurzaam, BPA-vrij en bijzonder praktisch: je draait de dop een kwartslag en drinkt! Bovendien is de drinkfles voorzien van een grote opening, waardoor je hem niet alleen gemakkelijk vult en goed schoonhoudt, maar waardoor je er ook stukjes fruit, takjes munt of ijsklontjes in kan doen voor de lekkerste waterrecepten! Ik nam meteen de proef op de som en kieperde enkele icecubes, een paar takjes munt en wat stukken verse gember in mijn flessen. Zo gefikst en superverfrissend!

 

International Picnic Day

 

Zin om zo’n JustWater drinkfles kleur aqua te winnen? De klus is in 1-2-3 geklaard:

1. Like mijn Instagram account: https://www.instagram.com/hap_en_tap/
2. Like de Instagram account van Rosti Mepal: https://www.instagram.com/rosti_mepal/

3. Tag 2 (of meer) personen die van homemade water met een smaakje houden.

De 2 winnaars van een JustWater drinkfles worden op zondag 18/6 iets na 19u bekend gemaakt. Good luck!

 

International Picnic Day

 

Op de foto zie je naast de 2 JustWater drinkflessen in Pink ook nog 2 Wave ontbijtborden in Latin Lime, een driedelige kampeerbestekset in Latin Yellow en een grote Volumia serveerschaal van 2 L in Latin Blue.

Related Post

Tags: , , , , , , , ,

International Picnic Day + winactie

by Myriam Minne time to read: 1 min
0
%d bloggers liken dit: