Hap en Tap logo zonder streep

Fair Trade Belgium is jarig, maar jij kan het cadeau winnen!

2 okt 2014 | Reviews, Varia

Fair Trade Belgium (jullie waarschijnlijk beter bekend als Max Havelaar) bestaat reeds 25 jaar. Sinds het begin kon het merk rekenen op de samenwerking met Delhaize, de eerste Belgische distributeur die geloofde in het belang van eerlijke handel voor iedereen.

Om dit ‘zilveren’ partnership te vieren, liet Delhaize een winkelzak in fair trade biokatoen ontwikkelen. Deze kwalitatieve en trendy tas is vanaf vandaag beschikbaar bij Delhaize voor de prijs van 3 EUR.

Momenteel biedt Delhaize meer dan 70 (!) Fair Trade producten aan, gaande van reinigingswatjes tot chocolade of bonen. Artikelen waarvoor de landbouwers van het Zuiden een correcte prijs ontvangen én die geproduceerd worden met respect voor de producenten en het milieu.

Naar aanleiding van de week van de Fair Trade (die loopt van 2 t/m 8 oktober), ontvangen klanten bij aankoop van 2 Fair Trade producten het derde product gratis. Het merk is van geen belang: het Delhaize huismerk, Oxfam, Ben&Jerry’s,… Kies en combineer!

Heel leuk, maar wat nog beter is. Vandaag kan je dankzij mijn blog 1 zo’n exclusieve Fair Trade tas boordevol bio Fair Trade producten van Delhaize WINNEN! Wat steekt er allemaal in? Bio koffie Fair Trade, Thee Earl Grey Bio Fair Trade, Ice Tea Green Bio Fair Trade, Chocolade puur 70% Bio Fair Trade, Cashewnoten Bio Fair Trade, Petit-Beurre melkchocolade Bio Fair Trade en last but not least snoepjes honing Bio Fair Trade.

HOE KAN JE WINNEN?

Heel eenvoudig!

  • Als je nog geen fan bent van mijn Facebook pagina, word dat dan nu.
  • Ben je al fan, nodig dan een vriend(in) uit om mijn Facebook pagina ook te liken. Doe dat door onder het bericht dat over deze actie op Facebook zal verschijnen in commentaar een vriend(in) te taggen. Als die vriend(in) hierna de pagina ook effectief leuk vindt, dan kom jij in de trommel met kanshebbers terecht om deze gevulde tas in de wacht te slepen.

De tas zal door een onschuldige hand (ahum, hiernaar moet ik nog op zoek…) verloot worden onder alle spontane nieuwe FB-fans en de personen die een nieuwe fan hebben aangebracht.
De actie loopt even lang als de week van de eerlijke handel, tot en met 8 oktober dus.

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.531 andere abonnees

ARCHIEF

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

Fair Trade Belgium is jarig, maar jij kan het cadeau winnen!

by Myriam time to read: 1 min
0