AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m’n sokken)

AMC opende afgelopen zaterdag een pop-up store in Brugge, maar op vrijdagavond was er al een pre-opening voor een select clubje genodigden en daar was ik bij. The perks of being a foodblogger! 🙌 AMC is een Duits kwaliteitsmerk van potten en pannen dat enkel via homeparties en op beurzen wordt aangeboden, het Tupperware systeem, zeg maar. Ik kende het merk dan ook enkel van naam. Wel, ik werd compleet van mijn sokken geblazen. Zeg nu zelf: je doet aardappelen, wortelen, courgette en broccoli samen in een kookpot zonder vetstof en zonder water en na een kwartier haal je het deksel van de pot en heb je perfect gegaarde groentjes, hoe crazy is dat? Vier groenten die een totaal andere bereidingstijd hebben en die toch elk perfect à point uit de pot komen, dat is magie, toch? Ik stond met mijn mond open te kijken.

 

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m'n sokken)

 

AMC, de David Copperfield van de kookpotten.

En wie nu denkt dat dit de enige krachttoer is die uitgehaald werd op de openingsavond heeft het bij het verkeerde eind. Een kipfilet bakken zonder vetstof met toch een krokant korstje? Ja, ook dat is een klus die AMC klaart. Nog niet overtuigd? Een pizza in de pan in 2 minuten? Yes, AMC does it. En neen, geen zachte, kleffe pizza, maar een echte pizza met krokante bodem waar Italianen jaloers op zouden zijn. Voor jullie nu beginnen denken dat ik teveel van de prosecco gedronken had, nope, ik hield het wijselijk bij 1 glaasje want ik moest nog rijden.

 

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m'n sokken)

 

AMC staat voor snel en gezond koken. De kookpotten zijn volledig gemaakt van roestvrij staal en dankzij unieke technieken wordt de hoeveelheid vet, water, calorieën en energie aanzienlijk verminderd. En ook de tijdswinst is zotjes: zo tover je in een kwartier (!) tijd een overheerlijke stoverij op je bord.

 

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m'n sokken)

 

Ik kan aannemen dat jullie moeite hebben om me te geloven, wel, dan zou ik jullie aanraden om alles zelf eens van dichtbij te gaan bekijken. Dat kan tijdens één van de workshops of kookshows in het Kookhuis. Geïnteresseerden zijn tot en met 13 oktober welkom in het Kookhuis in de Academiestraat 14 te Brugge. Het Kookhuis is elke dag geopend, behalve op dinsdag, van 10 tot 18 uur.

Er zijn nog 3 thema-workshops, waarvoor je kan inschrijven:
. Woensdag 09 oktober om 19u00: Italiaanse avond.
. Donderdag 10 oktober om 19u00: Ladies night.
. Vrijdag 11 oktober om 19u00: Belgische avond.
De inschrijvingsprijs bedraagt 15 EUR.

 

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m'n sokken)

 

Daarnaast kan je in de week dagelijks ook gewoon binnenwandelen en een kookshow bijwonen. In het weekend zijn er zelfs 2 kookshows. Inschrijven hoeft niet. Meer informatie is te vinden op de website.

Is Brugge wat ver voor jou? Eind november opent AMC een pop-up store in Turnhout.

 

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m'n sokken)

 

Photo credits: Andy Vandamme.

Related Post

Tags: , , ,

AMC opent pop-up store in Brugge (en blaast me van m’n sokken)

by Myriam Minne time to read: 2 min
12
%d bloggers liken dit: