Hap en Tap logo zonder streep

5 jaar Hap & Tap: groot nieuws én een wedstrijd!

1 mei 2017 | Reviews, Varia

Vandaag is het exact 5 jaar geleden dat ik begon met bloggen. 5 jaar, begot! Da’s een lustrum! (Heb ik even moeten opzoeken, zenne). Time flies when you are having fun. En of ik het plezant vind. Nog steeds. De uitnodigingen, de contacten met andere bloggers, maar vooral jullie feedback. Het doet me nog steeds heel veel. Zoveel dat het me motiveert om er minstens nog 5 jaar aan te breien.

 

5 jaar Hap & Tap: groot nieuws én een wedstrijd!

 

Bij een lustrum hoort iets speciaals: mijn eigen dessertenboek!

Ik had het vorig jaar al aangekondigd en nu is het eindelijk een feit: mijn eigen dessertenboek! Waarom desserten? Tjah, dat lag nogal voor de hand… Het is een compilatie geworden van de beste zoete recepten van mijn blog, onderverdeeld in 3 hoofdstukken: Baking Heaven, I Scream For Icecream en Sweet Tooth. Het boek telt 124 pagina’s en wordt enkel digitaal gedrukt door Zquadra. Je kan het online bestellen (klik hier) of gewoon bij mij (of mijn man). Zo vermijd je de verzendingskosten en kost het je slechts 15,99 EUR.

 

Dessertenboek

 

Maar belangrijker dan mijn eigen boek, dat zijn de centen die zowel de drukker als ikzelf afstaan aan het goede doel! Al heel lang draag ik Beyond the Moon een warm hart toe. Beyond the Moon is een organisatie die kindjes met een levensbedreigende ziekte op reis stuurt met het ganse gezin. Vader, moeder, broers en zusjes, iedereen lijdt onder de ziekte van het huisgenootje en eens helemaal ontspannen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie, doet dan dubbel deugd. Er wordt voor alles gezorgd en aan alles gedacht: zo nodig reizen zelfs dokters en verpleegsters mee. Een fijn initiatief, vind ik dat. Daarom sta ik met veel plezier 1 EUR per boek af aan dit menslievende doel. En ik niet alleen. Ook de zaakvoerder van Zquadra doet dezelfde duit in het zakje!

 

Bij een lustrum hoort een traktatie: er zijn 2 Zanzibar pepermolens van Peugeot te winnen!

Dankzij de kookwinkels van Cook & Serve en Peugeot, hét merk van pepermolens, mag ik 2 Zanzibar pepermolens weggeven. Bijzonder aan de pepermolen ‘Zanzibar’ van Peugeot is dat je het reservoir met peperkorrels eenvoudig kunt wisselen. Dankzij dit innovatieve en unieke concept van Peugeot kan je dus de pepersoort eenvoudig aanpassen aan het gerecht dat je bereidt. Immers, de ene pepersoort is de andere niet! De pepermolen Zanzibar wordt geleverd met 3 verschillende zorgvuldig geselecteerde premium pepersoorten, een houder en een boekje met tips en recepten. Laat je verrassen door onbekende maar bijzondere smaken!

 

Zanzibar pepermolens

 

De pepermolen Zanzibar is voorzien van het unieke u-select systeem, waarmee de grofheid van de maling traploos en nauwkeurig wordt ingesteld door de ring te draaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie.

 

Zanzibar pepermolens

 

Adviesprijs: € 69,99 en dankzij Hap & Tap misschien helemaal gratis voor jou! Wat moet je doen? Neen, niks op Facebook of Instagram (mijn FB-pagina liken en IG-account volgen, mag altijd natuurlijk!). Ik wil immers iederéén de kans geven om te winnen. Dus beantwoord gewoon volgende vraag: welk Hap & Tap gerecht zou jij willen klaarmaken, gebruik makend van de Zanzibar pepermolen? Noteer het in commentaar hieronder voor woensdagavond 3 mei om 23u59. Onder alle reacties zal ik vrijdagavond – live op mijn Facebook pagina (zodat jullie er getuige kunnen van zijn) – de 2 Zanzibar pepermolens verloten. De 2 winnaars zullen uiteraard ook hieronder in commentaar bekendgemaakt worden!

Zo, rest mij alleen nog jullie ongelooflijk te bedanken voor de belangstelling en het enthousiasme waarmee jullie mijn blog volgen. Ik ga nu de 5 kaarsjes uitblazen op MIJN Tarte à Moi taart. Hoe zot is dees? Hebben jullie al gestemd? ?

Dank aan fotografe Ann voor de foto van mij en mijn taart en aan collega Robby voor het Photoshoppen, anders was ik gescalpeerd op de vierkante versie…

 

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.591 andere abonnees

ARCHIEF

53 Reacties

 1. Lise

  Dikke proficiat met je 5-jarig bestaan!
  Oh wat een leuke winactie!
  Hmm, welk recept ik zou klaarmaken, er zijn zoveel lekkere recepten …
  Maar het eerste dat op de planning staat is toch zeeduivel, fregola met pompoenpuree, chorizo en boschampignons. Lijkt me een heerlijk recept!
  Je hebt zo’n fijne blog waar ik zelf heel veel inspiratie uit haal!
  Succes trouwens met de Tarte à Moi wedstrijd, ik heb in ieder geval al gestemd.

  Antwoord
  • van ingelgem cindy

   ik ben verzot op Lamskroon met muntpesto, gepofte bietjes, flan van asperge, wilde champignonroomsaus.

   Maar weet je wat ik mis?
   ik ben een enorme zoetebek,
   maar ik ben diabetespatient… en alle desserts bevatten enorm veel suiker.

   Maar ik blijf fan

   Antwoord
   • Myriam Minne

    Dag Cindy
    Als je diabetes patiënt bent, dan kan ik je de blog van Tinekes Cucina aanbevelen. Zij is zelf ook diabetes patiënte en al haar recepten zijn zonder suiker.
    Groetjes
    Myriam

    Antwoord
   • Myriam Minne

    Dag Cindy.
    Jij bent een van de winnaressen van de pepermolens. Kan je me via mail je adresgegevens (en telefoonnummer) bezorgen aub?
    Je mag me mailen op myriam.minne@yahoo.com.
    Bedankt en veel plezier met de Zanzibar!
    Liefs
    Myriam

    Antwoord
  • annemie maes

   Wat ik zou klaarmaken is gehekeld melkvarken met totale en een overheerlijke tartflette

   Antwoord
 2. Melanie Van Acker

  Beste Myriam,
  Alvast proficiat met de 5de verjaardag van hap en tap! Zeer mooie en lekkere blog waar ik heel wat inspiratie vandaan haal.
  Ik maakte onlangs de pizza met zongedroogde tomaten, parmaham en rucola. Zeer lekker! De pepermolen zou ik dan ook gebruiken om al mijn gerechten te peperen ?
  Veel succes in de komende jaren!

  Antwoord
 3. Nele Haghebaert

  Ik zou de zalmtartaar maken… proficiat met jouw lustrum en doe zo verder!! Altijd zeer inspirerend!!

  Antwoord
 4. Dominique

  Ik strooi gul met peper op de ‘zalmtartaar, soepje en granité van komkommer, St. Môret espuma’, het aroma komt mij al tegemoet

  Antwoord
 5. Ineke Kaiser

  Ik zou de pepermolen gebruiken voor over mijn aardbeien-rabarberdessert.Dat geeft een heerlijke smaaksensatie.

  Antwoord
 6. Ineke Kaiser

  Ik zou de pepermolen gebruiken voor over mijn aardbeien-rabarberdessert.Dat geeft een heerlijke smaaksensatie.

  Antwoord
 7. Greet

  Als fan van het eerste uur : dikke proficiat Myriam.
  Zoveel lekkers al op onze borden gehad want jouw recepten blijven mijn eerst keuze bij elk etentje, en ondertussen ook al voor een schare van onze vrienden.
  De pepermolen, mijn bezige bij bij al mijn etentjes, kwam zeker goed van pas bij de “, Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille, gepocheerd ei, crumble van spek en schuimpje van comtékaas” een succesgerecht ! Ik calculeer vooraf al extra porties in want gegarandeerd zijn er smullers die erom vragen !
  Doe zo voort Myriam, wij genieten !

  Antwoord
 8. Nathalie

  Myriam, wat leuk. Jouw blog 5 jaar en ik vandaag ietsje over de 50 🙂
  Ik heb wel 6 soorten peper en sukkel dus met 6 molens. Zo’n pepermolen zou heeeel handig zijn uiteraard 😉
  Welk gerechtje?? Welke gerechtjes??? Uw kruidensoepje is alvast een klassieker geworden en hier gebruik ik witte peper. Op vlees en geroosterde groenten dan weer zwarte en de wat oosterse gerechtjes krijgen wat sechuan peper. … proficiat xxx

  Antwoord
 9. Connie

  Gefeliciteerd!

  Graag wil ik de snelle tomatentaart met balsamico, vijgen, mozzarella en Parmaham maken!
  Die taart kijkt me al een tijdje aan!

  Antwoord
 10. Lancelot Danielle

  Proficiat en nog veel jaren voor jouw blog. Kiesen een recept is moeilijk ze zijn allemaal lekker. Het is het seizoen van asperges dus ik zou iberico bellota met White asperges en ratte maken met de aangepaste peper.

  Antwoord
 11. De Coster Katrin

  Beste Myriam,
  Eerst en vooral van harte gefeliciteerd met je lustrum!
  Ik zou heel wat van jou recepten willen peperen met de pepermolens van Zanzibar.
  Eentje kiezen is dan ook bijzonder moeilijk maar om ze uit te testen kies ik voor de gebakken scampi’s met feta saus.
  Spice up your recipes!!!!

  Antwoord
 12. Katriend

  Hallo Myriam, ik ken je blog nog niet zo lang… maar wat ’n schatkamer zeg! Ik heb al enkele recepten aangevinkt en bij heel wat komt peper te pas! Bovenaan staat nu jouw ‘Scampi’s met kruidenboter, appel-tomatensalsa’. Dit weekend krijgen onze vrienden dit voorgeschoteld! En ik begin al te dromen van zo’n mooie Peugeot-molen!
  En hop naar een gouden jubileum hé! 🙂

  Antwoord
 13. Luc VERVUST

  Proficiat, Myriam. Going stronger than ever. Al veel geleerd uit Hap & Tap, moet ik zeggen. De keuze uit de recepten is inderdaad een moeilijke. Als vegetariër, denk ik dat de Frittata met groene asperges, verse kaas en basilicum wel een beetje peper kan gebruiken (ik denk aan Vinh Dinh). Het mogen natuurlijk, in dit seizoen, ook witte asperges worden. De Zanzibar heb ik vorige week nog in handen gehad in een winkel in Gent, maar teruggezet omdat ik er momenteel niet de centen voor heb. Misschien denkt het lot daar anders over en komt hij langs deze weg toch bij mij terecht. 😉

  Antwoord
 14. Niels

  Misschien een beetje simpel. Maar een lekker eitje!!!!

  Antwoord
 15. ingrid

  dikke proficiat gewenst met Hap en Tap!!!

  ik zou liefst de bloemkool,peer en blauwe kaassoep maken!! ziet er verrukkelijk uit!

  succes gewenst!

  Antwoord
 16. Hubert

  hey,

  congrats voor het 5 jaar bloggen. mooi werk alvast

  Voor de peppermolen, ik zou gaan voor de
  Aardbeien, kokos, Timut peper, cacao crumble

  Aardbeien en pepper, altijd heerlijk.

  Antwoord
 17. nadine de maesschalck

  Ik ben nog maar een beginnende kok dus heb nog veel te leren ( en heb dus ook al mijn materiaal nog niet ) dus daarom een poging om een deel van mijn uitrusting te winnen !
  Ik eet geen vlees dus zou ik proberen om een visgerecht te maken : de zeebaars en tongrolletjes zien er heerlijk uit.
  Proficiat met jullie 5 jarig bestaan.

  Antwoord
 18. jan plattau

  Snij kipfilets in blokjes en marineer ze in olijfolie, paprikapoeder, zwarte peper (uit de Peugeot molen weliswaar) en komijnpoeder. Doe hetzelfde met varkensvlees en marineer dit in olijfolie, oregano, stukjes rode paprika, uiringen, peper en een peetje chili. Rijg aan spiesjes en bak op de BBQ.
  Proficiat met jullie 5 jarig bestaan.

  Antwoord
 19. Ann Philibert

  varkenshaasje met graanmosterdsaus en ruccolastoemp

  Antwoord
 20. evelien de vos

  De pittige gehaktballetjes met bloemkoolcouscous zien er superlekker uit! Die kruid ik graag bij met zo’n mooie Peugeotpepermolen. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, ik heb meteen ook op je taart gestemd.

  Antwoord
 21. Wendy

  Een verjaardag zonder felicitaties kan niet, dus bij deze: een dikke proficiat met jullie vijfjarig bestaan! Doe zo verder!

  Wij eten graag gehaktballetjes in tomatenpuree, met puree. Dagelijkse kost, maar een keertje iets anders proberen zien we altijd wel zitten :-).
  Dus, we zouden het volgend gerecht willen maken: “Pittige gehaktballetjes met bloemkoolcouscous”. Nog steeds een dagelijks gerecht, maar toch net dat tikkeltje anders/specialer (en het ziet er ook overheerlijk uit!).

  Vele groeten

  Antwoord
 22. Nicole Mommaerts

  Ik hou van tegenstrijdig smaken, gaf mij, als kind, maar een boterham met kaas en confituur! Daarom dat ik zo van foodparing hou. Hebben jullie al aardbeien met zwarte peper gegeten ? Echt de max ! Het overheerlijke aardbei-aroma in combinatie met peper , honing en balsamico-azijn. Aardbeien in plakjes snijden, balsamico-azijn met honing vermengen en door de plakjes aarbei scheppen, een uur of 2 in koelkast zetten.
  Voor het serveren de grofgemalen zwarte peper eronder mengen en 5-10 minuten laten staan. Ook lekker met een bolletje ijs, eventueel afwerken met fijngesnipperde muntblaadjes.

  Antwoord
 23. Kurt

  Proficiat met de 5 jaar, en op naar minstens de volgende 5 jaar! Ik zou de pepermolen lustig gebruiken bij de pittige gehaktballetjes met bloemkool couscous. Zo zijn ze zeker pittig genoeg voor mijn smaakpapillen 🙂

  Antwoord
 24. barbara

  ik zou de lekkerste lasagne ooit maken

  Antwoord
 25. hilde

  Ongetwijfeld de Zoete aardappelsoep met tomaat. Die verdient een flinke draai aan de pepermolen.

  Antwoord
 26. Laura waals

  Dikke proficiat!!! Bedankt ook voor alle super receptjes. Ik zou voor de zalmtartaar zeker graag de pepermolen gebruiken.

  Antwoord
 27. Hilde

  Myriam wat een ontdekking voor mij hap& tap, ik ben een hobbykok, dus veel met voeding bezig, ik heb oneindig veel kookboeken staan dat ik soms niet meer weet waar ik alles kan terugvinden, maar met hap &tap vind je alles in een handomdraai van aperitief tot desserts terug, allemaal,recepten die mij liggen, voor mij echt de max proficiat… ik heb zaterdag mijn zus die komt eten ( die kok is van beroep) dus ik zal mijn uiterste best doen en ik ga voor het gerecht “lamskroon met muntpesto, gepofte bietjes, flan van asperge, wilde roomchampignons, waar een draai aan de pepermolen niet kan gemist worden. Nog veel succes myriam.

  Antwoord
 28. Jolijn Deforche

  Ik ben gek op jouw recept van champignon-kippensoep, mmm heerlijk! Heb het recept al enkele keren gemaakt en telkens smaakt hij overheerlijk! Super! Soms werk ik de soep af met het bladerdeegdekseltje, mijn 2 kids vinden dat o zo spannend wat daar onder zit! De pepermolen zou heel goed van pas komen in mijn keuken, mijn vorige is aan vervanging toe!
  Ik wens jou nog heel veel succes toe met de wedstrijd van de taarten bij Delhaize, voor mij spring je er zeker bovenuit! Top!

  Antwoord
 29. sandra spitaels

  Proficiat
  Lekkere gebakken scampi’s of kabeljauw en dit moet zeker goed gekruid zijn voor mij mjammie

  Antwoord
 30. Kristof

  Van harte proficiat met het jubileum. Ik heb al heel veel opgestoken van je blog/FB-pagina. Als zoetekauw vind ik enorm veel leuke recepten terug en één die ik al eens probeerde was het popcorn-roomijs met gekarameliseerde popcorn en zwarte peper (niet evident in een zoet dessert maar een goed tegengewicht).

  Antwoord
 31. willem Lens

  Lamsfilet met gegrilde asperges en champignon – roomsaus

  Antwoord
 32. Sofie D

  Alvast proficiat!! Al veel gerechtjes gemaakt maar de topper blijft het Popcornijs met zwarte peper dus de pepermolen zou super van pas komen!! Verdere toppers vind ik het briekroketje en de skrei met kokos. Alvast bedankt voor al je heerlijke recepten en tips!! Sofie

  Antwoord
 33. Willem

  Een lekker spiegel eitje 🙂

  Antwoord
 34. Griet

  Proficiat met het 5-jarige jubileum! De kalfsmedaillon met gebakken schorseneren en groentengratin is één van mijn favorieten. Is ook moeilijk te kiezen tussen zoveel lekkere recepten, maar iets waar veel groenten in verwerkt zijn, behoort toch tot mijn voorkeur.

  Antwoord
 35. Sylvie

  Proficiat met je lustrum en het dessert boek, goeie keuze ?. Alles smaakt beter met een verse draai peper uit de molen. En als je nu ook nog per gerecht kan aanpassen welke peper, schitterend! Doe mij deze tijd van het jaar maar asperges a la flamande, eenvoudige klassieker maar o zo lekker! Groetjes van Sylvie

  Antwoord
 36. Ilse Frickx

  Hey Myriam, eerst en vooral uiteraard proficiat !
  Ik hou van hapjes, gewoon omdat die de smaakpapillen nog meer zin doen krijgen in het vervolg van het menu. Dus ik zou de peper gebruiken voor het scampikroketje met kerriemayonaise. Ik zou hem in ieder geval niet gebruiken voor de rest van ons gezin, m’n mannen hebben allemaal genoeg peper in zich zitten ?. Groetjes, ilse.

  Antwoord
 37. Saskia sprenger de Rover

  De asperges op zijn vlaams in breydelstijl. De lekkerste tijd van het jaar:asperges seizoen mmm! En ook een dikke proficiat natuurlijk!

  Antwoord
 38. Ann Standaert

  Wow, 5 kaarsjes reeds op de verjaardagstaart. Ik kan mij het prille begin nog herinneren, wat een giga verschil met toen. Dikke proficiat en bluven goan hé!
  Zo’n pepermolen zou niet misstaan in mijn keuken. Ik zou hem zeker gebruiken voor mijn alltime favoriet visgerecht: Skreihaasje, geplette Cornes de Gatte, oesterzwammen
  Nu fingers crossed!

  Antwoord
 39. Georgette D'hondt

  Dikke proficiat met de verjaardag van je blog : je inspireert mensen ! Waar haal je de energie vandaan ? Dan uw eigen dessertenboek maken : gewoon fantastisch !
  De pepermolen zou ik gebruik voor het lekker receptje : “Kwartel, eekhoorntjesbrood, morieljes, portosaus”. Heb dit al verschillende keren gemaakt en altijd lekker. Door zelf kooklessen te volgen heb ik geleerd dat een perfecte kruiding het gerechtje ‘af’ maakt. Dus de pepermolen zou zeker welkom zijn.
  Nu succes Myriam in alles wat je doet : je bent een toffe madame !

  Antwoord
 40. Rita

  Proficiat met je jubileum! Een heel toffe site! Mijn voorkeur gaat uit naar Fazantenfilet met zachte roze pepersaus en gebakken appelbolletjes met esdoornsiroop. In plaats van roze pepersaus zou ik dan gebruik maken van de verschillende soorten peper van de Peugeot pepermolen. Ik maak mijn pepersaus steevast met verschillende soorten grof gemalen peper. Ik vind het aromatischer en veel lekkerder dan de ingemaakte. Zeker als je vers maalt. Maar er zijn zoveel heerlijke recepten. Ik zou de pepermolen natuurlijk voor alle gerechten gebruiken.

  Antwoord
  • Myriam Minne

   Dag Rita.
   Jij bent een van de winnaressen van de pepermolens. Kan je me via mail je adresgegevens (en telefoonnummer) bezorgen aub?
   Je mag me mailen op myriam.minne@yahoo.com.
   Bedankt en veel plezier met de Zanzibar!
   Liefs
   Myriam

   Antwoord
   • Rita

    Hallo Myriam,

    Wow wat een superdag!!!! Ik, die nooit iets win, win de unieke Zanzibar pepermolen! Zo’n supertof cadeau!

    Hééééééél erg bedankt Myriam! Ik ben super super blij. Ik zit hier al de hele tijd te glimlachen. Ik zou het van de daken willen schreeuwen!
    Ik heb het al aan mijn vriendinnen doorgemaild. Kan het echt niet zwijgen.
    Hij zal hier in mijn keuken een heel mooi plaatsje krijgen en zeker alle dagen gebruikt worden.

    Nog eens een dikke proficiat met je jubileum! Ik hoop dat je nog heel veel jaartjes aan je blog aanbreit zodat ook wij kunnen blijven meegenieten van al dat lekkers!

    Alvast een fijn weekend! Dat van mij kan niet meer stuk!!!!

    Lieve groetjes,
    Rita

    Antwoord
 41. patricia

  hallo Myriam,
  alvast proficiat met je blog en boek.
  ik volg niet alleen je blog al een tijdje maar ik maak ook regelmatig iets klaar.
  ik heb er altijd veel succes mee , daarom kan ik niet goed kiezen en zal ik gaan voor het zandtaartje met risotto van snijbonen en krokant gebakken sint-jakobs-nootjes en groene asperges.
  het aspergeseizoen is voor mij het beste seizoen van een jaar.
  verder nog veel succes en hopelijk win je met je taart.
  je bent een toffe MADAM !!!
  groetjes Patricia

  Antwoord
 42. dejaegher veerle

  Hier komt er dagelijks verse soep op tafel, dus zou ik zeker eens de Aardappelsoep met peterseliewortel en peterselie-olie proberen. Mijn man heeft maar een half uurtje om thuis te komen eten en ik maak altijd dat ik een heerlijk soepje op tafel kan toveren. Nu ik jou pagina ontdekt heb zal ik zeker en vast enkele recepten uitproberen ! Proficiat nog met je 5 jarig bestaan !

  Antwoord
 43. bekaert chantal

  Spaanse eenpansstoof met kabeljauw lekker snel en niet teveel afwas dat zorgt niet voor een gepeperde rekening. Gefeliciteerd !

  Antwoord
 44. Christine

  Dag Myriam,

  Een heel dikke proficiat met je fantastische blog. Wat heb ik me al kunnen uitleven dank zij jou receptjes.
  Ik zou de pepermolen met veel liefde gebruiken op het voorgerechtje dat hoog op mijn lijstje staat nl. het zandtaartje met tuinbonen st Jacobsnootjes en asperges. Maar natuurlijk zou ik hem dagelijks gebruiken want koken en bakken is mijnen dada.
  Doe nog maar heel lang verder met je blog, ik geniet ervan !

  Antwoord
 45. Ann

  Proficiat met je blog die 5 jaar bestaat! Ik zou de pepermolen gebruiken voor het gerecht pittige gehaktballetjes met bloemkoolcouscous! Veel succes verder! Op naar de volgende verjaardag!

  Antwoord
 46. Daisy

  Proficiat met uw vijfjarige blog Myriam! Nog niet zo langgeleden heb ik u per toeval ontdekt tijdens mijn zoektocht naar de betere kookrobot. Uw filmpjes waren eerlijk en overtuigend en daarbovenop uw persoonlijk belangeloos advies hebben mijn keuze vereenvoudigd. Morgen mag ik mijn moederdagcadeau ontvangen en ik zal regelmatig uw blog bezoeken om inspiratie op te doen voor een ideaal magimixreceptje waarmee ik mijn familie kan verwennen. Allereerst ga ik een aspergesoepje proberen en een gerechtje waarbij ik de magimix niet meer zal kunnen missen en zeker ook de peugeotpepermolen kan gebruiken is de zalmtartaar met soepje en granite van komkommer met st-moret-espuma. Nog veel succesvolle lekker en gezonde jaren verder….

  Antwoord
 47. Renate

  Proficiat met je geweldige blog, ik kijk telkens uit naar je lekkere receptjes. Ik ga voor de heerlijke Cannelloni met een kruidig kaassausje. Nog heel veel succes!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

5 jaar Hap & Tap: groot nieuws én een wedstrijd!

by Myriam Minne time to read: 3 min
53