- Hap en Tap - https://www.hap-en-tap.be -

5 jaar Hap & Tap: groot nieuws én een wedstrijd!

Vandaag is het exact 5 jaar geleden dat ik begon met bloggen. 5 jaar, begot! Da’s een lustrum! (Heb ik even moeten opzoeken, zenne). Time flies when you are having fun. En of ik het plezant vind. Nog steeds. De uitnodigingen, de contacten met andere bloggers, maar vooral jullie feedback. Het doet me nog steeds heel veel. Zoveel dat het me motiveert om er minstens nog 5 jaar aan te breien.

 

5 jaar Hap & Tap: groot nieuws én een wedstrijd!

 

Bij een lustrum hoort iets speciaals: mijn eigen dessertenboek!

Ik had het vorig jaar al aangekondigd en nu is het eindelijk een feit: mijn eigen dessertenboek! Waarom desserten? Tjah, dat lag nogal voor de hand… Het is een compilatie geworden van de beste zoete recepten van mijn blog, onderverdeeld in 3 hoofdstukken: Baking Heaven, I Scream For Icecream en Sweet Tooth. Het boek telt 124 pagina’s en wordt enkel digitaal gedrukt door Zquadra. Je kan het online bestellen (klik hier) of gewoon bij mij (of mijn man). Zo vermijd je de verzendingskosten en kost het je slechts 15,99 EUR.

 

Dessertenboek

 

Maar belangrijker dan mijn eigen boek, dat zijn de centen die zowel de drukker als ikzelf afstaan aan het goede doel! Al heel lang draag ik Beyond the Moon een warm hart toe. Beyond the Moon is een organisatie die kindjes met een levensbedreigende ziekte op reis stuurt met het ganse gezin. Vader, moeder, broers en zusjes, iedereen lijdt onder de ziekte van het huisgenootje en eens helemaal ontspannen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie, doet dan dubbel deugd. Er wordt voor alles gezorgd en aan alles gedacht: zo nodig reizen zelfs dokters en verpleegsters mee. Een fijn initiatief, vind ik dat. Daarom sta ik met veel plezier 1 EUR per boek af aan dit menslievende doel. En ik niet alleen. Ook de zaakvoerder van Zquadra doet dezelfde duit in het zakje!

 

Bij een lustrum hoort een traktatie: er zijn 2 Zanzibar pepermolens van Peugeot te winnen!

Dankzij de kookwinkels van Cook & Serve en Peugeot, hét merk van pepermolens, mag ik 2 Zanzibar pepermolens weggeven. Bijzonder aan de pepermolen ‘Zanzibar’ van Peugeot is dat je het reservoir met peperkorrels eenvoudig kunt wisselen. Dankzij dit innovatieve en unieke concept van Peugeot kan je dus de pepersoort eenvoudig aanpassen aan het gerecht dat je bereidt. Immers, de ene pepersoort is de andere niet! De pepermolen Zanzibar wordt geleverd met 3 verschillende zorgvuldig geselecteerde premium pepersoorten, een houder en een boekje met tips en recepten. Laat je verrassen door onbekende maar bijzondere smaken!

 

Zanzibar pepermolens

 

De pepermolen Zanzibar is voorzien van het unieke u-select systeem, waarmee de grofheid van de maling traploos en nauwkeurig wordt ingesteld door de ring te draaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het unieke Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie.

 

Zanzibar pepermolens

 

Adviesprijs: € 69,99 en dankzij Hap & Tap misschien helemaal gratis voor jou! Wat moet je doen? Neen, niks op Facebook of Instagram (mijn FB-pagina liken en IG-account volgen, mag altijd natuurlijk!). Ik wil immers iederéén de kans geven om te winnen. Dus beantwoord gewoon volgende vraag: welk Hap & Tap gerecht zou jij willen klaarmaken, gebruik makend van de Zanzibar pepermolen? Noteer het in commentaar hieronder voor woensdagavond 3 mei om 23u59. Onder alle reacties zal ik vrijdagavond – live op mijn Facebook pagina (zodat jullie er getuige kunnen van zijn) – de 2 Zanzibar pepermolens verloten. De 2 winnaars zullen uiteraard ook hieronder in commentaar bekendgemaakt worden!

Zo, rest mij alleen nog jullie ongelooflijk te bedanken voor de belangstelling en het enthousiasme waarmee jullie mijn blog volgen. Ik ga nu de 5 kaarsjes uitblazen op MIJN Tarte à Moi taart. Hoe zot is dees? Hebben jullie al gestemd? ?

Dank aan fotografe Ann voor de foto van mij en mijn taart en aan collega Robby voor het Photoshoppen, anders was ik gescalpeerd op de vierkante versie…

 

Related Post