Top 5 recepten van 2013

Het is alweer voorbij dat mooie jaar 2013. Het jaar waarin meer en meer mensen mijn blog ontdekten. In december werden maar liefst meer dan 80.000 recepten/pagina’s van Hap & Tap bekeken. Een onwaarschijnlijk record dat ik nooit had durven dromen!

Tijd voor een flashback! Eerst wou ik een overzichtje maken van de meest succesvolle recepten van ’t prille begin tot nu, maar dan blijkt dat mijn top 5 recepten van 2012 eigenlijk ook de top 5 van 2013 is en blijft… Logisch ook, die recepten hadden al heel veel bekijks in 2012 en daar zijn 365 dagen lang alleen maar nieuwe lezers bijgekomen. Slecht idee dus!

Dan maar een rangschikking gemaakt van recepten gepost in 2013 en dat geeft volgend resultaat, in stijgende lijn, zoals het een echte top betaamt:

Op nummer 5: Aperitiefhapje tomaat, mozzarella, king krab, basilicum, parmezaan.

Nummer 5

Op de 4de plaats: Nootjes hertenkalf met peperkoek, wintergroenten en cumberlandsaus.

Nummer 4

De bronzen medaille is voor het konijn met bruin bier en speculoos, een recept dat ook opgenomen werd in het Grote Lotus Speculoos Kookboek dat dit jaar verschenen is!

Nummer 3

De fazantenfilet met zachte roze pepersaus en gebakken appelbolletjes met esdoornsiroop sleept zilver in de wacht.

Nummer 2

Onbetwiste nummer 1 (en daar kan ik mij volledig in vinden!) is geworden: Sint-jacobsvruchten met hazelnootboter en bieslook, Granny Smith.

Nummer 1

Natuurlijk is deze top 5 ook niet helemaal correct, besef ik nu. Want recepten geblogd in november en/of december 2013, zoals mijn kreeftje van eergisteren of mijn varkenskroontje van begin december, hoe verrukkelijk ook, kunnen natuurlijk nooit opboksen tegen recepten gepost in het begin van het jaar…

Rest mij alleen nog jullie een heel fijne oudejaarsavond toe te wensen. Wat je ook van plan bent – koken, eten, fuiven of gezellig een glaasje drinken met wie je lief is – GENIET ERVAN!

Have a smashing 2014!

Myriam

Related Post

Tags: , , , ,

Top 5 recepten van 2013

by Myriam time to read: 1 min
1
%d bloggers liken dit: