Ik wilde eigenlijk voor het einde van het jaar nog een tandje bijsteken, op blogvlak dan toch (loopvlak is een ander verhaal, hopelijk komen de goede voornemens met het nieuwe jaar), maar daar kwam een stevige buikgriep een stokje voorsteken: – 2kg op 1 dag, da’s veul voor een mager sprietje als ik… Dus drijf ik mijn tempo van 4 blogposts per week niet op. Het koppeke wil wel, het lichaam duwt op de rem. Er is evenwel 1 blogpost die er absoluut voor Kerst nog doormoest en da’s die over Cook & Serve. In de laatste paragraaf lees je waarom. En neen, je moet nu niet meteen naar daar wippen. Da’s zoals de ontknoping van een boek lezen waarin je nog maar pas begonnen bent… 😉
Cook & Serve werd 3 jaar geleden opgericht door 2 sympathieke mannen, Lode Verschuere en Tom Van Moer met een eerste culinaire beleveniswinkel in Brugge, mijn favoriete stad. Lode en Tom hebben duidelijk smaak. 😉 (Voor wie mij niet volgt en deze opmerking dan ook niet snapt, ik ben Fan met hoofdletter F van Club Brugge). Da’s ook meteen duidelijk wanneer je hun winkel(s) binnenstapt. Je weet niet waar eerst gekeken… Het valt meteen op dat Cook & Serve zich richt tot de betere hobbykok die op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle items en accessoires voor de keuken, de gedekte tafel en het interieur. Met andere woorden, ik val pal in de doelgroep en bleef dan ook tot de laatste hangen op hun Press & Lifestyle event dat ze onlangs organiseerden in hun 6de winkel ondertussen in Aalst. Ik kwam ogen tekort…
Verjaardag in stijl met eigen private label collectie
Aanleiding voor dit event was de introductie van hun eigen private label collectie. Cook & Serve koos enkele van z’n beste en meest kwalitatieve leveranciers uit om hun producten in exclusiviteit op de markt te brengen. Tom & Lode aan het woord: “We zijn bijzonder trots dat we met ons Belgische bedrijf deze private label collectie hebben kunnen lanceren. Dit toont duidelijk dat ook onze Belgische leveranciers sterk in Cook & Serve geloven. Op 3 jaar tijd zijn we erin geslaagd om 6 succesvolle winkelpunten te openen. (NVDR: in Aalst, Brugge, Hasselt, Mechelen, Oostende en Kortrijk). De producten voor de Cook & Serve private label collectie werden nauwgezet uitgekozen en we zijn ervan overtuigd dat ze ook een schot in de roos zullen zijn.”
In samenwerking met de Belgische leveranciers Serax, Point Virgule, DM Depot en Teaclassic werden stijlvolle en handige items aan de Cook & Serve private label collectie toegevoegd: een prachtig vormgegeven gietijzeren theepot met bijhorende cupjes, verschillende Gin-Tonic sets, een stijlvolle ontbijtset met een snijplankje, vergiet en ontbijtkom. Komt daarbij nog een leuk item dat ideaal als cadeau kan gegeven worden: een koffie- en theemok in de vorm van een aantal leuke diertjes.
Cook & Serve is de referentie op de Belgische markt op het vlak van leuke eindejaarsideeën of -cadeaus. Dus ben je last-minute nog op zoek naar een fijn cadeau voor een foodie friend? Dan is Cook & Serve the place to be! Maar ook voor je gardening friend trouwens. Want Cook & Serve verkoopt ook groene items voor tuin en terras. Weet je niet wat gekozen? Een cadeaucheque kan ook. Mij zou je hiermee alvast een groot plezier doen. Ik zweer het: ik ben zeker een halve dag zoet met kiezen. Dit is een stiekeme hint voor mijn echtgenoot, maar die leest mijn blogposts helaas niet… Dus als jullie hem kennen, geef hem dan eens deze hint. 😉
Website: www.cookserve.be
Volgen op Facebook en/of Instagram kan ook.
Adressen:
Cook & Serve Aalst: Nieuwstraat 36, 9300 Aalst.
Cook & Serve Brugge: Geldmuntstraat 16, 8000 Brugge.
Cook & Serve Hasselt: Maastrichterstraat 5, 3500 Hasselt.
Cook & Serve Mechelen: Ijzerenleen 19, 2800 Mechelen.
Cook & Serve Oostende: Kapellestraat 75, 8400 Oostende.
Cook & Serve Ring Shopping Kortrijk: Ringlaan 34, 8500 Kortrijk.
0 reacties