Hap en Tap logo zonder streep

Voor u getest: de Croque Madame van Domo

26 nov 2014 | Electro, Reviews

De rust is weergekeerd ten huize Hap & Tap. Ik geef het toe: door die deelname aan de Libelle Lekker wedstrijd heb ik een paar weken als een kip zonder kop rondgelopen. Wie mij kent, zal het bevestigen: ik ben een e-nor-me stresskip. Allez, die ‘enorme’ slaat niet op kip (ik weeg begot nog geen 50kg nat aan de haak), maar slaat op stress.

Maar goed, het heeft niet mogen zijn. Ik doe gewoon verder met wat ik bezig was en waarvan ik hoop dat ik jullie er blij mee maak: leuke, ietwat uitdagende receptjes, interessante reviews, verslagjes van cookingevents,…

Een voordeel van geen very last minute opdrachten meer te krijgen voor feestelijke glaasjes, pompoenrecepten en dergelijke, is dat ik terug gewone kost kan klaarmaken. Vergis jullie niet, het is hier niet alle dagen “jinglebells food” zenne. Mijn man en vooral mijn 17-jarige zoon genieten nog het meest van dagdagelijkse dingen zoals stoemp met worst en/of frietjes. Ze waren dus ook maar wat blij dat ik eindelijk aan de slag ging met het Croque Madame toestel dat al enkele weken op mijn tafel stond. 🙂

Nadat ik al de XL Teppanyaki en het XL Croque Monsieur apparaat voor jullie mocht testen, kreeg ik nu dus ook de nieuwe Croque Madame van Domo thuisgestuurd. Jawel, jullie lezen het goed: een toestel om in één handomdraai 2 croque madames (of moet dat 2 croques madame zijn?) op tafel te toveren. Voor de croque-leken onder jullie, da’s een croque monsieur met een spiegelei op.

 

Ik was eerlijk gezegd wel benieuwd of het toestel erin zou slagen om de croques én de spiegeleieren gelijktijdig gaar te krijgen. Wel, dat deed het absoluut. Na 4 minuutjes kwamen zowel de croques – mooi goudbruin – als de spiegeleitjes (sunny side up is toch veel mooier, vinden jullie ook niet?) perfect gebakken uit het toestel. Wat een weelde! Twee croque madames in een handomdraai! 
 
De voordelen op een rijtje:
Geniet van dubbel plezier, bespaar tijd en afwas en bak tegelijkertijd 2 croques en 2 overheerlijke spiegeleieren met dit unieke toestel.
Uitneembare bakplaten voor gemakkelijke reiniging.
Perfect bakresultaat: croque en spiegelei zijn op hetzelfde moment klaar.
Hoogwaardige antiaanbaklaag.
1200 W.
 
 
 
Een minpuntje. Mijn dochter was zo onder de indruk van het toestel dat ze het meteen na de test in beslag nam. “Ach, mama, jij hebt toch je XL Croque Monsieur apparaat?”… Tjah, wat kon ik daarop zeggen? 😉

 

Related Post

Dit recept printen? Print dit recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT!

Schrijf je in en ontvang elk nieuw recept of blogartikel automatisch in je mailbox. Nu doen!

Voeg je bij 4.383 andere abonnees

ARCHIEF

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Insta inspiration

We are on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Voor u getest: de Croque Madame van Domo

by Myriam time to read: 2 min
0