Hap en Tap logo zonder streep

Copyright & disclaimer

Copyright

Aan de inhoud van hap-en-tap.be kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2012-2015 Alle rechten voorbehouden Teksten van blogartikels noch beeldmateriaal mogen zonder toestemming worden overgenomen.

 

Disclaimer

Reviews

Op Hap & Tap verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn culinaire producten die ik geproefd heb, kookboeken die ik gelezen heb of toestellen die ik uitgeprobeerd heb.
Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Maar ik krijg ook producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik erover schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.
Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste producten. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over de producten, ook als het minder positief is.
Wanneer ik een boek, product of toestel kreeg, dan staat dat altijd in het blogartikel vermeld.

 

Advertorials

Advertorials zijn geschreven berichten waarvoor ik betaald word. Dit is echter een zeldzaamheid! Wanneer het een advertorial betreft, staat het er altijd bij vermeld.
De inhoud van de advertorial is door mij zelf geschreven. Ik heb zelf een keuze in wat ik wel en niet behandel en zal nooit iets plaatsen waar ik niet achtersta.