Zet de kom en de klopper van de staande mixer minimaal 10 min in de vriezer.
Week de gelatine in een ruime hoeveelheid koud water.
Maak een puree met de 3 appels, in stukken gesneden en een beetje water (of gebruik zoals ik deed de diepvriespuree van Boiron).
Mix de puree en verwarm de puree met de suiker tot de suiker gesmolten is.
Voeg van het vuur de geweekte en uitgeknepen gelatine toe.
Laat afkoelen.
Haal de kom uit de vriezer en klop de slagroom met de poedersuiker op tot er zich zachte pieken vormen.
Spatel de appelpuree onder de slagroom.
Verdeel de appelmousse over de aardbeienmousse die ondertussen al opgesteven is in de diepvries.
Plaats er de dacquoise cirkels omgekeerd op.
Ontvorm na 1 nacht in de diepvries en werk af met roze velours spray.
Laat het appel-aardbeienmousse dessert gedurende 2 à 3 uur ontdooien in de koelkast voor je het serveert.