Go Back
Afdrukken
Afbeelding recept
Varkenskop met radicchio, rode biet en appel
Een héél makkelijk recept
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
min
Totale tijd
10
min
Gang
Voorgerecht
Porties
4
personen
Equipment
Mandoline
Ingrediënten
400
g
Duroc d’Olives varkenskop,
in dikke sneden
2
radicchio’s
1
Jonagold appel
1
el
appelazijn
50
g
mayonaise
1
gekookte rode biet
1
bakje
appelbloesem
Peper en zout
1
el
olijfolie
1
el
balsamicoazijn
Instructies
Snijd de varkenskop in blokjes van 2 x 2 cm. Schik ze rondom een bord.
Snijd de radicchio’s in de lengte in fijne reepjes en schik ze tussen de kopblokjes.
Snijd de appel en de rode biet in schijfjes en steek hiervan rondellen uit.
Schik die ook tussen de kopblokjes en de radicchio.
Voeg de appelazijn bij de mayonaise en roer goed om. Zet rondom wat puntjes mayonaise.
Druppel wat olie en balsamico over het geheel en werk af met wat appelbloesem.
Trefwoord
appel, appelbloesem, Duroc d'Olives, rode biet, varkenskop