Varkenskop met radicchio, rode biet en appel
Een héél makkelijk recept
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
- 400 g Duroc d’Olives varkenskop, in dikke sneden
- 2 radicchio’s
- 1 Jonagold appel
- 1 el appelazijn
- 50 g mayonaise
- 1 gekookte rode biet
- 1 bakje appelbloesem
- Peper en zout
- 1 el olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
Snijd de varkenskop in blokjes van 2 x 2 cm. Schik ze rondom een bord.
Snijd de radicchio’s in de lengte in fijne reepjes en schik ze tussen de kopblokjes.
Snijd de appel en de rode biet in schijfjes en steek hiervan rondellen uit.
Schik die ook tussen de kopblokjes en de radicchio.
Voeg de appelazijn bij de mayonaise en roer goed om. Zet rondom wat puntjes mayonaise.
Druppel wat olie en balsamico over het geheel en werk af met wat appelbloesem.
Trefwoord appel, appelbloesem, Duroc d'Olives, rode biet, varkenskop