Verwarm in een steelpannetje het finger lime vruchtvlees, de suiker en vanillepasta.
Haal de Griekse yoghurt uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen, terwijl je de limoensiroop maakt. Week ondertussen de gelatineblaadjes gedurende 5 min in koud water. Als de finger lime en suiker vloeibaar zijn geworden, haal deze van het vuur. Knijp het overtollige water uit de gelatine en klop de gelatine snel door de siroop tot een gladde massa. Giet in een kom en bedek met wat huishoudfolie. Laat afkoelen tot het handwarm is. Dat duurt slechts een paar minuten.
Zodra de finger lime handwarm is geworden, meng je deze onder de Griekse yoghurt.
Klop de slagroom tot zachte pieken. Voeg 1/3 van de slagroom toe aan het finger lime / Griekse yoghurtmengsel en spatel het samen met een rubberen spatel. Wanneer het bijna gemengd is, vouw je het voorzichtig samen met de overgebleven slagroom.
Schep het mengsel in een spuitzak. Dat werkt makkelijker om in de siliconenvorm te spuiten.
Spuit in de vorm en haal de witte chocolade ganache uit de koelkast. Voeg een streepje witte chocoladeganache toe in het midden van de vorm.
Maak de mousse gelijk met een paletmes en plaats deze in de vriezer gedurende minimaal 4 uur staan of een nacht staan.