Was de look, de ui, de wortel en het citroengras. Snijd de bol knoflook middendoor, snijd de ui en de wortel niet te fijn en snijd het citroengras in schuine stukken.
Rooster de afsnijdsels op een hoog vuur in een beetje olie.
Haal uit en schroei de varkenswangen kort aan beide kanten. Ze zullen snel kleuren, dus houd ze in het oog. Door de aanhangende marinade zouden ze kunnen verbranden.
Haal de varkenswangen uit en doe nu de gesneden garnituren in de pan, samen met de fijngesneden limoenblaadjes. Dek de pan af: de bedoeling is om het aanbaksels los te maken met het vocht dat de groenten gaan afgeven.
Wanneer de ui doorzichtig is, voeg je de varkenswangen, de afsnijdsels, de rest van de marinade, de bouillon en de kokosmelk toe.
Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en zet in de voorverwarmde oven op 150° C gedurende 2 uur.
Haal de varkenswangen voorzichtig uit en filter het kookvocht door een puntzeef.
Laat dit vocht inkoken tot je een gebonden saus bekomt. Laat de varkenswangen nog 20 min sudderen in deze saus.