Was de rucola, droog nadien in een slazwierder en bewaar in een ruime kom in de koelkast.
Snijd de avocado in de lengte in 2 en verwijder de pit.
Haal het vlees voorzichtig uit met een lepel en versnijd in grove blokjes van min. 1,5 cm.
Snijd de gekuiste en gewassen kerstomaten in 2.
Besprenkel de kerstomaten op het laatste moment met goeie olijfolie, cabernet sauvignonazijn, 1 tl lopende honing en peper en zout.
Meng ook de rucola op het laatste moment met goeie olijfolie, weinig cabernet sauvignonazijn en peper en zout en dresseer in de lengte op een koud bord, garneer met de pijnboompitten
Versnijd de kalfsfilet in dunne sneetjes en leg telkens 5 stuks hiervan op de rucola, kruid bij met weinig fleur de sel.
Besprenkel met druppels goeie olijfolie en rasp er voldoende Parmezaanse kaas hierover.
Leg telkens 5 gemarineerde tomaten rond en garneer met 5 blokjes avocado, 5x lookmayonaise, de croutons en eventueel nog resterende pijnboompitten.
Werk af met affilacress, zwarte peper en nog een streepje goeie olijfolie.