80gwitte chocolade(de witte callets van Callebaut)
Voor de sponge cake:
82geieren
30geidooiers
52gpoedersuiker
15gamandelpoeder
30gbloem
25gframbozenpuree
1-2druppelsrode kleurstof
Voor de frambozenbonbons:
16frambozen
75gwitte chocolade
45gGriekse yoghurt
Atsina cress (of munt)
Instructies
Voor de panna cotta van witte chocolade:
Verwarm de room met de melk en los er de suiker in op.
Smelt de witte chocolade erin. Laat niet koken! Giet het mengsel door een zeef.
Week de gelatine in koud water en knijp uit. Los op in de warme room. Roer goed en verdeel de panna cotta over de plissévormen. Laat ten minste 1 uur opstijven in de diepvries.
Voor de crumble van witte chocolade:
Leg de witte chocolade callets op een bakmatje en bak in de oven gedurende 10 min op 135°C.
Krab de crumble los met een vork.
Voor de sponge cake:
Mix alle ingrediënten in de blender, zeef ze door en doe in een espumafles.
Steek 2 gaspatronen op de fles en laat even rusten.
Spuit het deeg in plastic bekertjes waarin je een paar gaatjes gemaakt hebt.
Gaar in de microgolfoven op volle kracht gedurende 45 sec-1 min.
Scheur de sponge cake in stukken.
Voor de frambozenbonbon:
Verwarm de Griekse yoghurt op het vuur samen met de witte chocolade tot 35° C en giet in een mengkom.
Laat stevig worden in de koeling en vul een spuitzak.
Neem de frambozen en zul ze voorzichtig met de yoghurt-chocoladeganache. Versier met een klein takje Atsina Cress.