Vul een cocktailshaker met ijsblokken en giet er 5 cl raspberry infused whisky in.
Voeg 1 druppel Peychaud bitter en 1/2 cl suikersiroop toe.
Doe er 3 cl citroensap en 2 frambozen bij en shake alle ingrediƫnten goed.
Zeef de cocktail boven het glas en werk af met Blanche de Bruges.
Garneer met een gezouten granola koekje en een framboos.
Voor de raspberry infused whisky:
Neem een potje dat afgesloten kan worden en vul het met frambozen tot helemaal bovenaan.
Giet er de whisky over.
Doe de pot dicht en laat de whisky gedurende 1 week trekken. Vergeet de pot niet af en toe eens te draaien tijdens het proces.
Zeef de whisky fijn. De whisky heeft nu een smaak van framboos en de houdbaarheid is oneindig.
Notities
Ik kon de Naked Grouse Whisky en Peychaud bitter niet vinden en verving die door 'gewone' whisky die ik in mijn barkast had staan. De Peychaud bitter verving ik door Angostura bitter. Tenslotte heb je maar 1 druppel nodig... En het smaakte prima!