Ga terug
Opgerolde omelet met groene asperges en Boursin India

Opgerolde omelet met groene asperges en Boursin India

Voorbereidingstijd 20 min
Totale tijd 20 min
Gang Borrelhapje
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 4 eieren
  • 1 potje Boursin India
  • 1 bussel groene aspergetips
  • Witte peper
  • Zout
  • 1 klontje boter
  • Eetbare bloemen en cress (facultatief voor de afwerking)

Instructies
 

  • Scheid de eitjes. Klop de dooiers los en klop de eiwitten met een elektrische mixer op tot sneeuw. Meng en kruid met witte peper en zout.
  • Bak 2 luchtige omeletjes op een laag vuur. De omeletjes mogen niet bruin bakken.
  • Pocheer de groene aspergetips kort in kokend gezouten water en verfris ze daarna onmiddellijk in ijswater.
  • Smeer een laagje Boursin India op de afgekoelde omeletjes. Schik hierop de aspergetips en rol de omeletjes stevig op.
  • Snijd ze in duimdikke plakken met een scherp mes en werk af met eetbare bloemetjes en cress naar keuze.
Trefwoord Boursin, Boursin India, cress, eetbare bloemetjes, groene asperges, omelet, opgerolde omelet