Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en pulseer net zo lang tot het deeg samenkomt. Als je die niet hebt, kun je het deeg in een grote mengkom mengen met een deegsnijder of je vingers.
Vorm het deeg tot een ronde schijf en wikkel het in plasticfolie. Zet het deeg minstens 30 min in de koelkast.
Terwijl het deeg afkoelt, begin je met het maken van de rijstvla.
Als de 30 min voorbij zijn, verwarm je de oven voor op 180° C.
Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en rol het heel dun uit (ca. 3 mm dik).
Snijd het in rondjes die iets groter zijn dan je taartvormpjes of muffinvormpjes, met een ronde cutter of een scherp mes.
Vet de muffinvorm in met boter. Sla deze stap niet over. 🙂
Druk het deeg voorzichtig in de bodem en zijkanten van de beboterde muffinholtes.
Schep de rijstvla in de met deeg beklede muffinvorm.