Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade dennenappels
Recept afdrukken
Pin recept
Gang
Nagerecht
Porties
6
stuks
Ingrediënten
Ingrediënten voor de brownies:
100
g
boter
125
g
pure chocolade
175
g
suiker
3
eieren
75
g
bloem
Voor de dennenappels:
3
el
dulce de leche
100
ml
Baileys
350
g
Kellogg's Coco Pops
Voor de afwerking:
Poedersuiker
Instructies
Ingrediënten voor de brownies:
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie.
Klop de eieren met de suiker. Zeef er de bloem en het zout bij en meng.
Voeg de gesmolten chocolade en boter mengeling toe en meng goed.
Schep in een ovenschaal bekleed met bakpapier en bak gedurende 25 min op 170° C.
Laat afkoelen.
Voor de dennenappels:
Doe nu de brownies in een kom en maak ze zacht door ze met je handen te pletten. (Tip: doe dit best met handschoenen, het kleeft nogal).
Doe er de Baileys en dulce de leche bij en meng goed.
Maak nu bolletjes met aan de bovenkant een spitse top.
Neem de cornflakes en werk van onder naar boven door de schelpjes rondom in de brownies te steken.
Werk af met poedersuiker.
Trefwoord
Baileys, brownie, brownies, chocolade, dennenappels, dulce de leche